Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hülye becenevek?

Hülye becenevek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen
2023. dec. 12. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Póni.

Így hívjuk hármunk közül az egyik barátnőt, mert alig 150 cm, a másik hölggyel meg 170 fölött vagyunk kicsivel. Egyébként magát kezdte így nevezni.

Egyébként 30 körüli nők vagyunk.

2023. dec. 12. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Egyik haveromat kezdtük el Bidennek hívni mert kondiban eltanyált a lépcsőzőgépen
2023. dec. 12. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Mindig adódik újabb, szóval a teljesség igénye nélkül írok párat:

kukac, husi, hús, husigolyó, husiperec, mászófalat, deidei, tumi tumi, hitvány (nem sértésként), bébigolyó golyógolyó, cicafül, Michi (ez egy német mémvideóból jött, ahol egy fiú ordítja, hogy "Miiicsiiii").

Minden más, ami eszembe jutott, annyira obskúrus, hogy kontextus nélkül értelmezhetetlen.

2023. dec. 12. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a Boglárka név összes becenve irdatlan hülyén hangzik, erre meg még rátesz egy lapáttal, hogy hiába kérek akárkit, hogy legyen szíves ne becézni a nevem, nem. Neki akkor is le kell bogizni. Mert szerinte a Boglárka túl komoly.
2023. dec. 12. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 160-nal a Hobbit :D

Egyik haverom: 182 körül... C*gány (Fradista leszarom stílusú nichilista gyökér XD)

Másik haverom: 202 centi.... Létra, vagy Zs*daly, a jó nagy orra miatt :D

2023. dec. 12. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Süti.

Egyik fiú ex-osztálytársamat hívták így. Nem tudom honnan ered a beceneve, már az elején így mutatkozott be. Amúgy Tamásnak hívták.

2023. dec. 12. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam a tróger becenév ragadt rajtam karbantartó koromban, mivel egy elég putri cégnél ,gyakorlatilag a sz@rból kellett várat építeni ( leharcolt gépek,gyenge pótalkatrészek,hiányzó alkatrészek,stb) és az volt a szavam járása, hogy összetrógerkodunk valamit, hogy legalább a műszakot kibírja.
2023. dec. 13. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!