Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvárás részetekről is, hogy...

Elvárás részetekről is, hogy ha hívnak programra barátok, legalább egy nappal előtte tudjatok róla?

Figyelt kérdés
Persze adott esetben jöhet aznap, spontán is a találkozás, ha épp ráérek, de én speciel jobban szeretek előre tervezni, ha nem is hetekkel előtte.

2023. dec. 8. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Nincs egyértelmű válasz. Ha valakiről tudom, hogy éli életét, házas, gyereke van, stb, akkor nem előtte este kérdezem meg, hogy ráérsz-e.

De ismerek olyat is, aki egyedülálló, semmi dolga a munkahelyén kívül és elérhetetlen, mint amit a 8-as ír. Ez jobban kiakaszt engem is.

2023. dec. 15. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Jobb elore tudni.De ha ir aznap delelott vagy jo nehany oraval a talalka elott az is belefer ha nincs mas tervem aznapra.Lehet hirtelen otlet is ha valaki mondjuk masfel utca tavolsagra lakik tolem es ram ir van- e kedvem fel ora mulva talalkozni.Ha valaki viszont a 25km- re levo varosba hiv talalkozni ne par oraval elobb szoljon.A masik amit nem szeretek ha valaki csak azert hiv hirtelen mert mas lemondta vele a talalkat.A forditottjat meg még jobban nem szeretem ha kilő engem csak azert mert mashova menne,massal talalkozna.

Visszaterve a kerdeshez fontos az is ki az a szemely aki ezt cselekszi es milyen o.Ha rendben van a kapcsolatunk es lehet ra szamitani nem zavar meg akkor o is megerti ha hirtelen szol es nem tudok menni.Ha olyan teszi aki kihasznalos tipus az zavar.

2024. jan. 16. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki velünk tervez alap,hogy szól előre.Ha szól aznap az se gond ha van időm,kedvem.Csak akkor ne sértődjön meg ha nem megyek.Amit nem szeretek ha mondom valakinek elozo heten raerek masik hetvegen szombaton,vasarnap is programozni es nem irja meg par napon belul konkretan mikor is talalkozzunk.Dob egy uzenetet vasarnap 5-kor hogy megyunk vacsorazni? Az a megyunk vacsorazni 6-7 orara vonatkozott.Keson olvastam el,megirtam vendegsegbe voltam es nem neztem a telefont.Nem irt vissza.A delutan folyaman bejelentkeztem vendegsegbe,lattam nem ir egesz hetvegen.Ha viszont otthon maradok es varakozok elofordulhat,hogy nem jelentkezik.Nem rezervalom magam senkinek azert hogy utana ne legyen belole semmi, ha nem irja meg konkretan es idoben.Ha irt volna delutan 1-kor raertem volna aznap este.Amikor azt mondom raerek jovo heten ilyen es olyan napon az akkor mikor mondom ervenyes de ahogy telik a het lehetnek mas meghivasaim vagy betervezek valamit es akkor mar nem erek ra.Ezert ha valaki valamit akar szoljon idoben.Ha spontan ram ir es nincs programom rendben van de ha idokozben lett programom nincs ok a haragra.
dec. 11. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!