Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvárás részetekről is, hogy...

Elvárás részetekről is, hogy ha hívnak programra barátok, legalább egy nappal előtte tudjatok róla?

Figyelt kérdés
Persze adott esetben jöhet aznap, spontán is a találkozás, ha épp ráérek, de én speciel jobban szeretek előre tervezni, ha nem is hetekkel előtte.

2023. dec. 8. 18:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Nincs egyértelmű válasz. Ha valakiről tudom, hogy éli életét, házas, gyereke van, stb, akkor nem előtte este kérdezem meg, hogy ráérsz-e.

De ismerek olyat is, aki egyedülálló, semmi dolga a munkahelyén kívül és elérhetetlen, mint amit a 8-as ír. Ez jobban kiakaszt engem is.

2023. dec. 15. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Jobb elore tudni.De ha ir aznap delelott vagy jo nehany oraval a talalka elott az is belefer ha nincs mas tervem aznapra.Lehet hirtelen otlet is ha valaki mondjuk masfel utca tavolsagra lakik tolem es ram ir van- e kedvem fel ora mulva talalkozni.Ha valaki viszont a 25km- re levo varosba hiv talalkozni ne par oraval elobb szoljon.A masik amit nem szeretek ha valaki csak azert hiv hirtelen mert mas lemondta vele a talalkat.A forditottjat meg még jobban nem szeretem ha kilő engem csak azert mert mashova menne,massal talalkozna.

Visszaterve a kerdeshez fontos az is ki az a szemely aki ezt cselekszi es milyen o.Ha rendben van a kapcsolatunk es lehet ra szamitani nem zavar meg akkor o is megerti ha hirtelen szol es nem tudok menni.Ha olyan teszi aki kihasznalos tipus az zavar.

jan. 16. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!