Elvárás részetekről is, hogy ha hívnak programra barátok, legalább egy nappal előtte tudjatok róla?
Nincs egyértelmű válasz. Ha valakiről tudom, hogy éli életét, házas, gyereke van, stb, akkor nem előtte este kérdezem meg, hogy ráérsz-e.
De ismerek olyat is, aki egyedülálló, semmi dolga a munkahelyén kívül és elérhetetlen, mint amit a 8-as ír. Ez jobban kiakaszt engem is.
Jobb elore tudni.De ha ir aznap delelott vagy jo nehany oraval a talalka elott az is belefer ha nincs mas tervem aznapra.Lehet hirtelen otlet is ha valaki mondjuk masfel utca tavolsagra lakik tolem es ram ir van- e kedvem fel ora mulva talalkozni.Ha valaki viszont a 25km- re levo varosba hiv talalkozni ne par oraval elobb szoljon.A masik amit nem szeretek ha valaki csak azert hiv hirtelen mert mas lemondta vele a talalkat.A forditottjat meg még jobban nem szeretem ha kilő engem csak azert mert mashova menne,massal talalkozna.
Visszaterve a kerdeshez fontos az is ki az a szemely aki ezt cselekszi es milyen o.Ha rendben van a kapcsolatunk es lehet ra szamitani nem zavar meg akkor o is megerti ha hirtelen szol es nem tudok menni.Ha olyan teszi aki kihasznalos tipus az zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!