Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek akkor ha a barátnőm...

Mit tegyek akkor ha a barátnőm ghostolt (legalábbis szerintem), és csak 4 nappal később válaszolt nekem?

Figyelt kérdés

Annyi volt a kérdésem, hogy jövő héten akar-e programozni. Erre annyi volt a válasza, hogy nagyon elfoglalt, nem biztos benne, hogy belefér.

Azt érzem, ő már nem akarja erőltetni ezt a talit, nem? De a barátságot sem. Én hogyan tudnék erre reagálni?

2023. ápr. 3. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szrd le, majd ir ha akar. Menj massal aztan max megmondod h sry de mar nem ersz ra..
2023. ápr. 3. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
De válaszoljak ennyit, hogy oks rendben? Én nem akarok ghost lenni..
2023. ápr. 3. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Velem is ugyanígy szokott fszkodni a legjobb barátnőm. Én annyit írnék, hogy oksi, akkor majd megbeszéljük. És leszarnám, ha ír, akkor ír, ha nem, nem. Nem fogok senkinek könyörögni, hogy töltsön velem időt, ennél többre értékelem magam.
2023. ápr. 3. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Keress más barátokat is, és ne akaszkodj rá egyetlen emberre.
2023. ápr. 4. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várj egy emberre, lépj tovább. Akinek fontos vagy,az magától is keres. Ha elfoglalt, akkor is ajánl opciókat, hogy mikor találkozzatok.

Amúgy a ghosting nem azt jelenti, hogy teljesen felszívódik az illető és egyáltalán nem jelentkezik,nem tudod elérni? Ő meg azért válaszolt. :/

2023. ápr. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!