Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek és miért neki van igaza?

Kinek és miért neki van igaza?

Figyelt kérdés

2 barátnő beszélget. Az egyik megjegyzi, hogy ő sosem engedné a gyerekét, a fiát, idősebb nővel kapcsolatot létesíteni, és hozzá teszi, hogy még veled sem.

Eltelik pár nap, és a nő, az anya, segítséget kér a barátnőtől. Erre a barátnő közli, hogy nem segít, és ne is keresse őt, ha ennyire értéktelennek tartja.

2023. dec. 7. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki mennyi idős, mert az se mindegy. Nekem van egy barátnőm, aki 12evvel idősebb nálam,korán szült,a fia 5evvel fiatalabb nálam. 35 vagyok, simán belefér/ne, de nem.

Csak elviekben.

2023. dec. 8. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is így latom 10 es
2023. dec. 8. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván abból indultam ki, hogy a barátnők hasonló korúak, a fia tehát minimum 20-25 évvel fiatalabb.
2023. dec. 8. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:
8%
Mit takar ez a még veled sem? Volt még valamilyen szóhasználat, amiért a barátnő értéktelennek tartja magát.
2023. dec. 8. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Eleg bunko es serto ez a "meg veled sem" megjegyzes...
2023. dec. 8. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy nem bunkó megjegyzés. Legalábbis nem hiszem hogy annak szánta. De ha annak vette a másik lehet tenyleg akart tole valamit.
2023. dec. 10. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!