Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem ír vissza amikor...

Miért nem ír vissza amikor hetekig jól elbeszéltünk egymással most meg ha ír is pár szavas semmit mondó üzenetek.Csak én írok én kérdezek de ő már nem ír magától.Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2023. dec. 6. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De most, mielőtt tőlünk kérdezted, mit mondott?
2023. dec. 7. 08:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha barmilyen okbol nem akar, nincs kedve irni, es uzenet-bombakat kap, akkor meg jobban nem lesz kedve. Ami lett volna is elmegy tole. Nem az emlekezete esett ki, tud rola, hogy nem ir.
2023. dec. 7. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz észrevenni, ha nem vagyunk szimpik.

Én is voltam hasonló cipőben. Annakidején úgy éreztem, tök jóban vagyunk egy illető és én, majd az illető hirtelen leépített. Ez jeges zuhanyként ért és felhívtam egy ismerősömet. Mivel ő külsőszemlélő volt, ő már nem is volt meglepve az illető reakcióján, pedig én értetlen voltam.

Szóval úgy, hogy te vagy az, akit lekoptatnak, tényleg nehezebb látni, annyit látsz, hogy eddig jó volt, most meg eltűnt.

2023. dec. 7. 19:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez gondolom fiú lány barátság?? Azt nem írtad! Lehet többet szeretnél tőle? Csak mert hogy fontos neked! Én is voltam hasonló hullámzó helyzetben! Nagyon nehéz, de el kell fogadni hogy már nem érdekled annyira. Te vagy a fiú?
2023. dec. 8. 13:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen fiu lany baratsag es en vagyok a lany
2023. dec. 8. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát miért nem ezzel kezdted? :) Szerintem innentől egyszerű a megoldás, még ha fájni is fog hallani.

Az én ötletem az, hogy valószínű akart volna ő többet is tőled, csak vagy nem láttad meg, vagy nem vetted figyelembe. Valószínű mostanra kiégett kellően és már nem foglalkozik veled, sokkal inkább játszik. Még ez a fajta lesz*romság is érthető amit azóta csinál, a saját sértett egóját is nyugtatja vele, úgy érzi jogos és helyes.

Egyébként nem akarok szexista baromnak látszani, szóval ugyanúgy fenntartom hogy sajnálom ami történt, bármi is van. Mert a másikra várni hogy írjon, miközben ő már látszólag ignorál, hát elég csalódást keltő és kiégető érzés.

2023. dec. 8. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:

14 vagyok.

Na, a pasik nem nagyon szeretnek írogatni! Többet szeretnél tőle? Valami jelet adtál hogy bejön neked?

Randi volt már? Ja es hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást??

2023. dec. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!