Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan igaz barátod, akire...

Van olyan igaz barátod, akire bármikor bármilyen helyzetben számíthatsz?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Tobb is van :)
2023. dec. 3. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Abban a ritka szerencsés helyzetben vagyok, hogy több is van.
2023. dec. 4. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már egy ilyen sincsen.
2023. dec. 4. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy van, és elméletben igen, bármiben számíthatnék rá. (Gyakorlatilag viszont az anyukáját ápolja 0-24-ben).
2023. dec. 4. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ezt így megfogalmazni. Két barátnőm van, akit nagyon közel érzek magamhoz, mindkettőt teljesen más szempontból szeretem annyira, és nagyon sokat jelentenek számomra. Egyikük úgy érzem, sokkal megértőbb érzelmek terén, sokkal inkább egymásra tudunk hangolódni, viszont messze lakik tőlem, és tudom, ha felhívnám, hogy nem tudok hova menni, vagy szükségem van rá, akkor egyrészt nem tudna azonnal lépni, másrészt nem fordulhatok hozzá a szigorú családja miatt.

A másik barátnőm kevésbé tud engem megérteni, viszont ugyanúgy nyitott a problémáimra és érzelmeimre, egyszerűen csak meg kell magyaráznom őket, mert nem érti/elsőre értelmetlennek látja, túlságosan eltérő a lelkivilágunk, viszont ő közelebb lakik, és ha mondjuk éjjel bajban lennék, azonnal intézkedne, mehetnék hozzá.

A párom pedig a hozzám legközelebb álló személy, akivel mindent meg tudok beszélni, egyből ráérez az érzelmeimre, és térben-időben is számíthatok rá bármikor.

2023. dec. 4. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hálisten van, a páromon kívül is, de nem sok persze, 1-2 fő.
2023. dec. 7. 01:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Van, és nagyon hálás vagyok érte.

Immár 20 éve.

2023. dec. 7. 08:34
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
nincs
2023. dec. 8. 18:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából mondanám hogy van 2-3 de nem várok el senkitől semmit és igyekszem minél kevesebb segítséget kérni bárkitől.

De tőlük jól esett sokminden.

2023. dec. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!