Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiú lány haverok között...

Fiú lány haverok között hogyan alakulhat ki erős ragaszkodás a másikhoz?

Figyelt kérdés
Fura nekem hogy a barátnőm nagyon ragaszkodik egy fiú haverjához, bár már régóta ismerik egymást. Szinte minden nap irnak egymásnak, heti egy két alkalommal majd egy órát beszélnek telefonon, néha találkoznak is. És nem tudom hová tenni, de az üzenetekben szivecske, ölelős smile is van, de csak nagyon jó barátok, mindig azt mondják. Ez belefér egy barátságba? Azt mondják hogy ők egymás lelki társai. Lehet okom aggodalomra?
2023. nov. 23. 21:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és esetleg barátságból idővel lehet esetleg szerelem? Mert régebben nem "kellettek" egymásnak. Most meg...ez mi?
2023. nov. 23. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, mintha bátyám lett volna.
2023. nov. 23. 21:31
 3/9 anonim válasza:
100%

Persze, szerintem bele fér!

Nekem is mindig több fiú barátom volt mint lány.

Bár olyan is volt köztük ali többet akart.

De ha bízol a barátnődben nem lehet gond.

2023. nov. 23. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg szervezzetek közös programot, ahol megismerheted a haverját és ráláthatsz arra, hogy mitől lelki társak.

A szívecskés ölelős smiley-k már annyira általánosak, hogy elveszítették jelentőségüket, én mindig ismerősömtől kapom ezeket üzenetben, tudom, hogy nem a szerelem jelzése.

2023. nov. 23. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem majdnem minden barstom fiu. Kizart,h tobb levyen koztunk baratsagnal. En is talalkozok heri 2x az egyik barstommal,masikkal heti 1x.

2023 van. A fiu lany baratsag teljesen elfifadott felvilagosult kulturakban.

2023. nov. 23. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi mindenkinek! Annyit tudok azért hogy régebben valami buliban kavartak. Attól tartok hogy valami vonzalom akkor csak voltvközöttük ha el is mult azóta. Ha egy nőnek nem esete a fiú, még buliban sem fog kikezdeni vele. Jól gondolom?
2023. nov. 24. 05:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Vagy a mai világban a csajok (30 évesen) bulikban csak úgy rámásznak a barátjukra vonzalom nélkül, vagy hogy tetszene neki a pasi?
2023. nov. 24. 05:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a barátnődtől kérdezd meg.

Nekem nőként volt egy olyan esetem, hogy már férjnél voltam, amikor volt egy férfi ismerősöm akivel jóba lettünk mi is sokat beszélgettünk olyan lelki társ félék. Egyszer egy buliban ez a "lelki társ" többet akart tőlem mint barát és majdnem összejöttünk. De volt annyi lélekjelenlétem, hogy leállítsam. Mindketten sokat ittunk, tudom magamról, hogy én ezért könnyebben befolyásolható vagyok. Azt gondolom magamban ezek utàn, hogy tudat alatt nyilván tetszett a srác, ha nem lettem volna foglalt akkor összejöttem volna vele.

Szerintem ezt beszéld meg a barátnőddel őszintén. Mert a fiú lány barátságnak két opciója van. Vagy azért szoros a barátság mert amúgy egyáltalán nem jönnek be egymásnak és így nyugodt szívvel lehet barátkozni, vagy pedig van köztük vonzalom is amit visszaszorítanak a barátság érdekében. Ez utóbbival az a baj, hogy előbb utóbb a vonzalom felszínre tör.

2023. nov. 24. 06:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem tobb ilyen csaj haverom is van 🤷
2023. nov. 24. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!