Hogy lehet leépíteni barátok iránt ezt a beteges ragaszkodást?
Figyelt kérdés
Nem rég találtam egy nagyon szimpatikus barátot a szomszéd megyeszékhelyen. Rengeteget beszélünk meghallgat, néha összejövünk.
Az utolsó összejövetel óta nem ignorál csak alig elérhető. Ezt annyira magamra veszem hogy azon gondolkodom h mit szúrtam el, sulira így koncentrálni se tudok. Sokszor öngyilkossági gondolat kerül mert ez a fiú olyan mintha testvérem lenne. Féltem is.
De barátok vagyunk... Ennyire nem kellene komolyan vennem, az érettségi kapuja előtt...
2022. okt. 12. 10:32
1/4 A kérdező kommentje:
19f az lemaradt.
2022. okt. 12. 10:33
2/4 anonim válasza:
Nagyon üres lehet az életed. Töltsd fel, és ne másokra akaszkodj rá.
3/4 anonim válasza:
2es butaságot ír.
kérdező egyszerűen aranyszíved van. Bárcsak nekem is ilyen barátom lenne mint te.
4/4 anonim válasza:
Szorongó kötődési stílusod van. Keress rá guglin és megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!