Barat vagy ellenség?
Ti megharagudnátok azért , ha a barátotoknak jobb az anyagi helyzete ? Úgy hogy nem is egyszer felajánlotta a pénzbeli segítséget?
Majd egyszer csak szó szót követte , és előjött hogy a jobb anyagi háttérrel rendelkező fél még nyert is egy szerencsejátékban nagyobb összeget. Azóta haragszik a másik fél, gúnyos megjegyzéseket tett mint pl.
"A kakas is a domb tetejére Sz*rik" .. és hasonlók...
Vajon barát volt valaha? Hm
Mi a véleményetek?
Nem ellenség, de nyilván nem barát. Simán irigykedik.
Amúgy a kakasos részben igaza van. A pénz szereti a pénzt, ezért oda megy, ahol már van. Nincs ebben semmi mágia. Ez sima gazdaságtan alapszint.
Hasonló, velem megszakította a kapcsolatot a régi legjobb barátnőm, mert elköltöztem a faluból, kvázi kitörtem onnan. De nem vagyok sokkal jobb anyagai helyzetben, csak könnyebb az életem.
Szerinte már "sznob pics@" vagyok, de a megmaradt barátaink szerint nem. Szerintük és szerintem is irigykedik, mert ő is el akart onnan jönni, de nagyon hamar gyereke született és a fiú családjához költözött, oda vannak kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!