Barátok, nem barátok, ellenség?
Hello.
Adott egy osztálytársakból álló baráti társaság. Ebbol a baráti társaságból igazából 2 "barát"(nem) 1 ellenség.
Régóta vagyunk osztálytársak. Az egyik ember már gyerekkori barátom.
Idén nyáron és most télen rengeteg olyan dolgot szerveztek akit mindenkit meghívtak, kivéve engem. Nekem nincs barátom tudják, és a családi hátterem is borzalom.
Ebből a társaságból van egy gyerek akit mindenki utált az osztályból, most már mindenkinek nyal kb, és ellenem hergeli a népet. Többször beszéltem vele, ő azt mondja h mi barátok vagyunk és viccel. Testképzavaros vagyok (anorexiás), és direkt kövérez, de ő viszont depressziós, vagdossa magát, de én nem élek ezzel vissza...
Most is szerveztek valamit szilveszterre, csak engem nem hívtak el ebből a társaságból, és szülinapomkor fel sem köszöntöttek, egymást mindig, a legrosszabb,hogy tök magányos vagyok és nem tudok mit kezdeni.
Szerintetek mit kezdjek?
17F
Az osztályodban biztosan nem csak 3 ember van... Keresd más emberek társaságát!
Tudom, hogy nehéz, de megéri!
Az osztályon kívül is kereshetsz barátokat!
Szakkörön is!
Szard le a fejüket, ők nem a barataid!!
Köszönöm a biztatást.
Dunántúl nyugati részén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!