Hogyan közeledjek felé újra?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és volt egy fiú barátom akivel nagyon rövid idő alatt nagyon jóba lettünk, aztán összejöttünk. Viszont én úgy éreztem, hogy nem állok készen egy kapcsolatra, vagyis jelenleg nincs szükségem rá, de a fiú nagyon fontos nekem. Elmondtam neki mit érzek és szakítottunk, de én szerettem amikor barátok voltunk és megkérdeztem tőle hogy jóban maradunk e, erre ő azt mondta hogyha én keresem őt akkor beszélünk, ha nem akkor nem. Tudom, hogy rosszul eshetett neki az egész, de muszáj volt őszintén elmondanom neki mit érzek és már eltelt egy kis idő a szakítás óta, azt gondoltam fontos hogy hagyjak neki időt, viszont szeretnék vele újra baráti viszonyba kerülni, hogyan közeledjek?2023. nov. 1. 17:33
1/3 anonim válasza:
Miért jöttél össze vele? Nem értem egyszerűen. Össze törted a szívét, felejtsd el hogy valaha újra jóba lesztek:)
2/3 anonim válasza:
Hagyd békén. Miért forgatnád a szívében a kést? Vagy gyertek össze és maradjatok is együtt, vagy hagyd békén.
3/3 anonim válasza:
Hát velem is csinált ilyet lány, és nem esett jól :). Én is épp úgy vagyok vele, hogy ha keres, akkor beszélünk, ha nem, akkor nem. De semmi sem lesz olyan, mint régen, azt el kell fogadni. Szerintem jobb pontot tenni a végére ilyen esetben. Szerinted hogy esne neki, ha ő veled akart lenni és Te meg épp mondjuk mással vagy már?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!