Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy ellenkező nemű baráttól...

Egy ellenkező nemű baráttól lehet ilyet kérni?

Figyelt kérdés
A legjobb pasi barátom mondta nekem, igaz félig viccesen, hogy az esküvőjén ha majd lesz, lehetnék én a tanuja. Nem tudom hogy mit válaszolnék rá, szerintem ez nem egy "csak barát" tisztsége. Egy barátot meg lehet kérni ilyen tisztség betöltésére? Véleményetek?
2023. okt. 26. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A tanú jellemzően egy barátja vagy rokona az illetőnek. Teljesen normális kérés.
2023. okt. 26. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
értjük, dugni akarsz vele, de ő meg besorolt barátnak. ciki.
2023. okt. 26. 17:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Dehogy akarok dugni vele, jópár éve azon már túl vagyunk, szakítottunk, de megmaradtunk barátok! Azóta is nagyon jól elvagyunk így! Párként nem működtünk. De hogy tanuja legyek...ez nekem nem menne szerintem
2023. okt. 26. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan jó barátok vagytok, ezt miért nem vele beszéled meg?
2023. okt. 26. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Hja, mondjuk esküvői tanúnak egy ex elég vad ötlet, az nem futott át az agyadon?
2023. okt. 27. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm volt a tanúm az esküvőn, semmi gond nincs azzal, ha egy barát a tanú. Nemtől függetlenül. Nem kötelező rokont választani tanúnak.
2023. okt. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!