Egy ellenkező nemű baráttól lehet ilyet kérni?
Bocs, de még milyen minőséget kellene elérni ahhoz, hogy valaki esküvői tanú legyen?
Az esküvők többségén, ahol én voltam, egy közeli barát volt a tanú. Vagy én nem vettem észre valamit?
Meg egyébként Te felkérnéd őt?
A tanú az barát, méghozzá a legjobb barát általában.
Ha te inkább a menyasszony lennél, akkor játssz nyílt lapokkal...
"Nem tudom hogy mit válaszolnék rá, szerintem ez nem egy "csak barát" tisztsége."
Dehogynem. Feltételezem, arra gondolsz, hogy egy családtagnak "kell" lennie. De nem.
4
Hasonló korosztályból miért nem ajánlatos?
Nem értem.
Mièrt, a tanút megszokták dugni vagy mi?
Romantikus kapcsolat köti valamelyik házasodó fèlhez? Nem èrtem mire gondolsz hogy nem "csak barát"...
A tanú az BARÁT szokott lenni. Nem dugóbarát. Csak simán barát. Haver.
"Nem értem."
. Pedig nem zavarosabb, mint a kérdésed...
A legtöbb esküvőn vagy a testvér vagy a barát a tanú.
Szerintem is teljesen normális ez. Amúgy meg nem vőfélynek kértek fel, én is téged kérnélek a helyében valószínűleg.
Írom miért, az esküvői tanú feladatai úgy általában manapság:
Legénybúcsú megszervezése
Az esküvői öltöny kiválasztása
Segít az esküvő napján a vőlegény öltöztetésében
Vacsora előtt köszöntőt mond az ifjú párra
Gondoskodik az ifjú pár helyszínre szállításáról
Segít a vendégek fogadásában
Segít beindítani a bulit, elsők között perdül a tánctérre
Elhárítja a váratlan problémás helyzeteket, hogy a vőlegény önfeledten ünnepelhessen (ittasabb vendégek kikísérése, váratlan kiadások, SOS megoldások).
Utolsó kivételével szerintem egy hölgy akár alkalmasabb is lehet ezekre mint egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!