Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátaimat válasszam továbbt...

A barátaimat válasszam továbbtanulásnál, vagy a jobb iskolát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok 8-os és nem tudok 2 iskola között dönteni. Az egyik azért lenne jó, mert nagyon jó a színvonala, a másik pedig azért, mert oda megy mindegyik barátom. Mindkettő iskolában ugyanazt tanulnám (emelt angol), de az egyik az egyetemre lenne jó, a másikban, pedig jó lenne a barátaimmal maradni. Légyszíves valaki írjon érveket, hogy melyik lenne a jobb/ésszerűbb döntés.

2023. okt. 26. 00:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én általánosból kb 30-ból csak 1-el vagyok beszélőviszonyban, de az is csak haveri.

Gimiben már első napon ismerkedtünk, jót szórakoztunk a gólyanapon is.

2023. okt. 26. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű a jobb sulit kell választanod, a te jövőd számít!

Ha igaz barátod van, akkoor úgyis meg fogja keresni.

2023. okt. 26. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

A jo Iskolat. Barat nem fog eltartsni.

Egy barat talizik veked suli utan….

2023. okt. 27. 07:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a jobb iskolát választanám. Újra. Jobb döntés is volt! Kérdező, ha van annyi kötelék közted és a barátaid között, ez a kötelék nem fog csupán annyitól megszűnni, hogy másik iskolába jártok. Viszont az iskola kis túlzással az életre készít fel.
2023. okt. 29. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is válaszd a jobb sulit.

Én a barátaimmal ahányan voltunk annyiféle suliba mentünk, de ennek ellenére tartjuk a kapcsolatot, sűrűn beszélünk és találkozunk és még mindig legjobb barátok vagyunk, szóval ha igazi barátok vagytok, akkor ha különböző kontinenseken élnétek is azok maradnátok. (persze azért jobban élvezném a sulit ha egy helyre járnék velük)

Viszont még a felvételi eredmények megváltoztathatják az egészet, és még te (ti) is megváltoztathatod a döntésed

2023. okt. 31. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!