Pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy vállalkozási ügyviteli ügyintéző a jobb? 🤔
Ezek közül bármelyiket választhatod. Körülbelül a gyakorlatban egyforma a kettő.
Én a következőt tennem:
1.A kettő közül elvégezném valamelyiket, én a pénzügyi számviteli ügyintézőt választanám,.
2. Egyetemre mennek valamilyen gazdaság tudományi szakra, ha továbbra is érdekelni fog akkor pénzügy számvitel szakra, ha kevésbé megy a számvitel akkor valamelyik másik GT szakra
Plusz:
Elmennék az egyetem mellett dolgozni, hogy szerezzek releváns szakmai gyakorlatot, munka tapasztalatot nyilván nem lenne jó fizetés, de egyetemistaként megfelelő lenne. Mire meglesz a diploma, lesz szakmai gyakorlatod, így már jobban lehet hasznosítani a "diplomát"
Mivel sok esetben azért van baj elhelyezkedéssel, mert bár diploma van csak nincs releváns szakmai tapasztalat, amit a legtöbb munkahelyen kérnek, szeretnek ha van.
Ezek mellé még valamikor akár párhuzamosan is valamivel elvégezném a vállalkozási merlegkepes könyvelő képzést, ott a pénzügyi számviteli ügyintézővel már eleve sok átfedés lesz, ha rendesen tanulsz és nem veszed félválrról a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!