Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A mozaikos matematika tankönyv...

A mozaikos matematika tankönyvekből lehet készülni az emelt szintű érettségire?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy integrálás, deriválás nincs bennük, arra külön időt fektetnék. De a többi témakörre megfelelők?

márc. 16. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elmélet jó. Belinkeltem az emelt szóbeli témaköröket ebben minden elmélet benne van.

[link]

[link]

[link]

márc. 16. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Bármilyen tankönyvből lehet készülni emeltre is, egészen addig, amíg a tankönyvben lévő összes ismeretet el nem sajátítottad.

Egy akármilyen tankönyv akkor válik fölöslegessé, amikor már semmi újat nem találsz benne, mindent pontosan tudsz.

márc. 17. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem inkább fizess elő matekingre.
márc. 17. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Matekinget nem ajánlom emeltre, max ha 60%+ kell és nem látsz semmi jövőt matematikában (beleértve matekos gazdasági szakok). Ha viszont további tanulmányaidnak fontos lenne a matematika tudás, akkor csak az emelt tankönyveket ajánlanám.
márc. 17. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi a baj a matekinggel?

márc. 17. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy relatív alap szinten magyarázza, ami magában problémát jelenthet ha valaki csak abból tanul(És kicsit sem segít szóbelire tanulni).

Ez nem jelenti azt hogy teljesen haszontalan, én úgy használtam hogy megnéztem a videókat hogy "belekönnyítsen" magam a témába mielött tankönyveztem.

márc. 18. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Oké. Azért kérdeztem, mert én pont úgy kezdtem el tanulni, hogy először a könyvekből, aztán vegyesen könyvek+mateking, és most már csak a mateking alapján haladok. Szerintem könnyebb így haladni, mert van egy egységes menete a dolgoknak.
márc. 18. 13:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Alapvetően szeretem használni a mozaikos tankönyveket. Régebben közepeztem, de nem tanultam tovább. De most szeretnék letenni egy emeltet, de nem tudom, hogy ezek a könyvek megfelelőek-e rá, vagy inkább csak a középszintre?
márc. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!