Fizika, Matematika, Kémia és Biológia tankönyveket tudnátok javasolni?
Olyan tankönyvet keresek, ami versenyfeladatokra is felkészít 10.osztályos, esetleg 11.osztályos szinten. Az iskolában alig haladunk, így magamtól kell megtanulnom. :(
Lehetőleg olyan legyen, ami el is magyarázza a dolgot! :) (Bár tudom, hogy ez már nagyon extra)
Köszönöm!!! :D
A kémia-biológia tárgykörhöz tudok hozzászólni.
Kémiából a Mozaik kiadó 9.-10.-es tankönyvei kiválóak és jól tanulhatók, akár versenyre való felkészülésre is használható. Egyébként a "Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából" példatárat és megoldókulcsot tudom javasolni a gyakorlati problémákhoz, illetve szintén "Villányi: Kémia a kétszintű érettségire" könyvét, bár ez nem kimondottan versenyre készít fel, de nagyon jól használható.
Említetted, hogy 10.osztályos az optimális, hát így biológiából olyan sok opció nem létezik, hiszen 10.ben kezdődik a biológia oktatása, itt is a Mozaik kiadó 10.-11.es könyvét tudom ajánlani, illetve Szerényi Gábor: Nagy biológia feladatgyűjtemény + a megoldások kötete.
Sok sikert a felkészüléshez!
Nemgeti tankönyvkiadó:Holics László:Fizika
333 furfangos feladat fizikából
Fizika feladatok 1-2(vagy valami hasonló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!