Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi barátod van?

Mennyi barátod van?

Figyelt kérdés

Számíthattok rájuk?

Ha gondoljátok, kort/nemet irhattok.

Kíváncsi vagyok.

2023. okt. 21. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Egy sem

24/F

2023. okt. 22. 02:45
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Élőben ?

Nulla.

Neten : 🤔

Akikre számíthatok :3.

Könyvek kapcsán akad 30-50 ismerős.

Élettársam van.18 éve.

40 éves/Nő

2023. okt. 23. 19:31
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

11-es vagyok.

Miért kellett lepontozni?

Leírtam az igazat.Kiskorom óta kiközösítettek,bántottak.Jelenleg családomon kívül senkim sincs.Van 1-2 kolléga munkahelyen,akikel szoktam beszélgetni,de az is csak munkahelyi dolgokról.Semmi többről.Sajnos alakul így az élet,de inkább vagyok barátok nélkül,mint hogy azt a poklot átkeljen élnem ami általános- és középiskolában volt...

2023. okt. 24. 08:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb őszinteséggel írom, hogy magam sem tudom néha, most inkább mégis nullát mondanék.

Az általános iskolai legjobb barátnőm sokáig mellettem volt, rendszeresen találkoztunk, beszélgettünk, elmeséltünk mindent egymásnak, és jelen voltunk egymás fontosabb eseményein is. Aztán valami történt vele egyetem közepén, valami, amit a mai napig nem mondott el, és azóta valahogy semmi sem az igazi. 1x összefutottunk a városban, de attól eltekintve vagy 1 éve már, hogy utoljára láttam, és ilyen nem fordult elő velünk még sosem.. és mindezt úgy, hogy pár utcára lakunk egymástól. Párszor nyitottam felé, ő meg szűkszavú is volt, talán passzív is, és nem éreztem azt, hogy erőltetnem kéne a dolgot. Nagyon bánt, de egy barátsághoz 2 ember kell.

Van egy lány, akivel még gimi alatt lettünk jóban, de konkrétan egyik pillanatról a másikra, és úgy is érződött az egész, mintha első naptól fogva ismertük volna egymást. Egy városban laktunk, kevés busz volt a sulink és az otthonunk közt, szóval mindennap sok időt töltöttünk emiatt együtt. Sulin kívül is, illetve többször összejártunk, mindig számíthattunk egymásra. Egyetemre ő ment először, akkor ritkultak a dolgok, aztán egy ponton túl, már évente párszor írt vissza, találka meg már annyiszor sem volt, de neten láttam, hogy merre jár, éppen mit csinál. Tavaly párszor próbáltunk találkozót szervezni, de mindet lemondta az utolsó pillanatban. Utána már ott sem próbálkoztam többet, de akkor már érezhette, hogy valami nem stimmel. Azóta írogattunk párszor, általában ő nyitott, de nagyon érezhető volt, hogy nem olyan az egész, mint rég.

Tőlük eltekintve még volt pár barátom, de ott közel sem volt annyira mély barátság, mint a fentieknél valaha, illetve azok nagyon hamar ki is koptak.

Két barát-féleség van még, akikkel csakis neten tartom a kapcsolatot, egyikük gimis osztálytárs, másikuk szaktárs volt egyetemen. Egész sokat írogatunk, meg jókat beszélünk, csak mostanság inkább az van, hogy én kérdezgetek, ők válaszolnak, de nem nyitnak, nem érdeklőnek felőlem.

23/L

2023. okt. 24. 11:27
 15/22 anonim válasza:
67%
1 17/f
2023. nov. 8. 21:48
 16/22 gungasam ***** válasza:
76%
0 72 F. feleség és 2 felnőtt fiú
2023. dec. 1. 17:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy sincs. A családomat (szüleim, testvéreim) leszámítva a legközelebbi kapcsolataim a kollégák, akikkel csak munkakapcsolatban vagyok, semmi más. Se barát, se párkapcsolat. 34/F
2023. dec. 2. 22:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

0

27F

2023. dec. 3. 16:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

1 best friend, 2 jó barát.

Adok-kapok elven éljük az életünket és ha bárkinek bármi kell vagy menni kell megyünk.

Az pedig örök igazság, hogy 100%-ban magunkban bízhatunk, támaszkodhatunk, ugyanis mi magunk vagyunk ott 0-24órában önmagunknak. S vannak dolgok, amikben ugyan kaphatunk mankót embertársainktól, ám még akkor is rajtunk állnak a dolgok.

Sokan ezt nem értik meg.

Az életünkben elkísérhetnek az emberek, de magát az utat magunknak kell kitaposni, megszerezni, felépíteni, céljainkat kivitelezni.

2023. dec. 20. 22:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Kerek nulla

35/N

2023. dec. 21. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!