Mennyi barátod van?
Számíthattok rájuk?
Ha gondoljátok, kort/nemet irhattok.
Kíváncsi vagyok.
3 nagyon közeli akikre az életemet is rábíznám. Kb 10 éve ismerjük egymást. Többször adtam már nekik kulcsot a lakásomhoz, kocsit is kölcsön adtam néha, együtt járunk nyaralni stb (természetesen ez mind oda-vissza működik).
És kb 15 "haver" akikkel 2-3 hetente találkozok vagy egyetemen egy-egy órán összefutunk.
23/F
5 olyan barátom van, akire eddig mindig minden helyzetben számíthattam. Bízom bennük, szeretem őket, megbecsülöm őket és ők is engem. Ezek közül kettő több, mint 20 éves barátság, a többi is 10-12+. Ritka nagy mázli szerintem, sajnos nem sokaknak adatik ez meg.
35/N
Egy sincs.
Rokonaim vannak, kollégák, kolléganők, szomszédok.
Nincs "igaz" barátom egyse.
5-6, azt nem tudom, kire mennyire számíthatok, mert nem a barátaim az első, akikhez bármilyen baj esetén fordulok, hanem a családom. De 2-3 emberre biztos számíthatnék, attól függően, miről van szó, pl megetetnék a macskát, amíg nyaralok, vagy ha el akarok hozni valami nehéz dolgot, eljönnének kocsival, stb. De anyukámat szoktam megkérni általában ilyesmikre, mert ő tudja az ismerőseim közül a legrugalmasabban alakítani a napjait általában.
A barátaimmal több a szórakozás, lelkizés, ilyesmik, mint a szívességek tétele egymásnak. 32N
Mint a #4es, csak nincsenek kolléganők meg normális szomszédok sem.
27F
Már egy sincs és egyéb téren sem számíthatok csak magamra - de talán ez nem is baj.
54 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!