Ez is úgy megy tönkre mint a többi barátságom?
Nem sok ideje vagyunk barátok a barátnőmmel, de nagyon rég nem volt részem ilyen barátságban. Mindketten sok mindent beletettünk ebbe, rengeteg beszéltünk, és találkoztunk, és hiába ismertük egymást kevés ideje (három hónap) mindenben számíthattunk egymásra.
Mindketten melózunk, de így is megtudtuk oldani hogy írjunk egymásnak. Azonban egy ideje ez elkezdett csökkenni. Már sokkal kevesebbet ír napközben. De gondoltam sok dolga van, így egyáltalán nem hibáztattam, sőt teljesen megértettem. Mindketten felnőttek vagyunk, elfoglaltak vagyunk. Csakhogy mindig fent van az interneten…Múltkor tapintatosan megkérdeztem, hogy akar e még beszélgetni. Azt válaszolta, hogy természetesen igen. Bár azóta sem igazán beszélünk, én pedig inkább teret hagyok neki, nem akarom zaklatni őt. Eddig minden barátságom így ment tönkre. Ez is pont így fog?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát, talán csak a kezdeti lelkesedésben folyik ez, hogy napközben is írogatnak az emberek a barátaiknak, nem? Ha nem vagy erőszakos, ahogy írod, akkor ez beáll egy mindkettőnek elfogadható szintre. Illetve, ha neked kevés, akkor esetleg keress más barátnőket is, és oszd meg erőidet köztük. Vagy talán majd találsz valakit, akinek pont annyi igénye van erre, mint neked.
De a barátságok változnak amúgy is, megváltozunk, másfelé fejlődünk, szóval nem indig tart soká.
Mondjuk én fixen nem barátkoznék olyan emberrel, aki problémázik, amiért munkaidőben! nem neki írkálok, hanem a dolgomat teszem, plusz aztán sunyin számon is kér :D
Bocs, én is fenn vagyok a messengeren, mert itthonról dolgozom és amint csatlakozok a wifihez, elérhetőnek jelez, de ez nem jelenti azt, hogy nézem is.
Néha rápillantok, amikor épp akad szabad 15 percem és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!