Lehet barátság férfi és nő között? Vagy a férfi mindig azt akarja?
Munkatársak vagyunk, nekem férjem van, gyerekek, és van egy fiatal szingli férfi munkatársam, akivel jókat szoktunk beszélgetni, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. ,10 évvel fiatalabb egy más korosztály ezért sokat tanulok tőle erről a generációról meg a férfiak gondolkodásáról. Tök érdekes, de a munkatársaim már kezdik, hogy van e köztünk valami, mert ő úgy néz rám, meg láthatóan kedveljük egymás társaságát. Az egyik munkatárs szerint nincs férfi és nő közötti barátság, mert a férfi mindig azt akarja, csak lehetőség kell hozzá, alkalom meg helyszín.
Hát alkalom az nincs rá, mert a munkahelyen beszélgetünk és néha telefonon is, de csak módjával, nehogy a férjem is besokalljon. Mert először ő is azzal jött, hogy minek hívogat ez, biztos akar valamit. De már megszokta, olyan mintha egy barátnőmmel csevegnék. Viszont a munkahelyen meg a többi nő már kezd kiutálni elég sz@r a helyzet az egyik azt mondta inkább munkahelyen kerüljük egymást és a magánéletben találkozzunk. Könyörgöm, mi ez, nem a munka rovására beszélgetünk, csak szünetekben, most a többiek féltékenyek vagy jól látjàk h a srác akarna vmit ha lenne lehetősége, de én nem képzelem magamról h 40 felé olyan bomba nő lennék egy fiatal jóképűnek.
Szóval barátkoznék de így már félek, sőt már másik munkahelyen is gondolkoztam. De ha elmennék akkor biztos nem lennénk már barátok, mert azért a család mellett hogy nézne ki ezek után h egy fiatal fiúval barátkozok ugye. Mit gondoltok? Én vagyok naiv? Van ellenkező nemű barátotok?
Még szerencse hogy nem vagy a férjem helyében!!!!!!!!!
Mindenki magából indul ki!!!!!!
11 én is így vagyok vele, külsőre nem vonz, nincs kémia, de jól el tudunk beszélgetni. És ezt tudja a férjem is, konkrétan csak röhögne ezeken a kommenteken, amit itt néhányan nagyon okosan leírnak mert hát ők ismeretlenül is mindent is tudnak a másik emberről.
Azt hiszem szerencsés vagyok. Ja. Azért mert az én férjem ettől értelmesebb.
A kérdés nem arra irányult, hogy én mennyire vagyok biztos magamban. Az az én dolgom, nem a tiétek.
Véleményt és személyes tapasztalatokat kérdeztem embertársaimtól, hogy létezik e van e az életükben különböző neműek közötti barátság.
Nyilván könnyebb ítélkezni meg kötekedni jönni ide, mint egy adott kérdésre értelmes választ alkotni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!