Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha megölel akkor érzi rajtam...

Ha megölel akkor érzi rajtam a parfümöt? Pacco rebanne olympea legendet használom (tehát nem gagyi), de soha nem mondja, hogy jó illatú vagyok.

Figyelt kérdés

Csak barátok vagyunk, minden találkozásnál ölelkezünk.

Érezheti a parfümöt rajtam?

Általában mindig a tali elott fújom be magam (5 pumpa, 1-1 a fül mögé , 1-1 nyakra és 1 a ruhára).

2023. okt. 4. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Abból a parfümből egy fújás is bőven elég, azt is messziről érezni, nagyon tömény. Bocs, de 5 fújás után én sem mondanám, hogy jó illatú vagy, valószínűleg megfulladnék, ha megölelnél. Ő is így lehet vele, és azt nyilván nem meri mondani, hogy émelyítő az illatod. Fújj kevesebbet, vagy használj egy enyhébb illatú parfümöt!
2023. okt. 4. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Érezheti-e 5 fújás után?! Te jó ég, szerencsétlen szerintem majd megfullad, amikor megölel, nyilván ezért nem említi...
2023. okt. 4. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Általában az emberek akkor ölelnek meg, ha téged kedvelnek nem a parfümödet. (Kivéve ha büdös vagy.)

2. Nem mindenkinek jönnek be ugyanazok az illatok, ugyanaz a mennyiség. Pl. én nagyon érzékeny vagyok az illatokra, ettől a mennyiségtől úgy járnék, mint az előző.

3. Valósznűleg egyáltalán nem érdekli milyen parfüm van rajtad. Szerintem az emberek nagy részét nem érdekli, hogy milyen parfümöt hasznél a másik, max ha igen, akkor megkérdezi a másikat, hogy mi az. (Általában 2 nő esetében.)

2023. okt. 4. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kell alap elmondani, hogy hú, de jó illatod van?
2023. okt. 4. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
5 fújás ebből egyenlő a fulladással, én is ezt használom. Max 2! Nagyon max!
2023. okt. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!