Ha megölel akkor érzi rajtam a parfümöt? Pacco rebanne olympea legendet használom (tehát nem gagyi), de soha nem mondja, hogy jó illatú vagyok.
Csak barátok vagyunk, minden találkozásnál ölelkezünk.
Érezheti a parfümöt rajtam?
Általában mindig a tali elott fújom be magam (5 pumpa, 1-1 a fül mögé , 1-1 nyakra és 1 a ruhára).
Valószínűleg érzi.
Bár nem tudom mennyire tartós a te bőrödön. Ha bókot akarsz kapni akkor olyat használj aminek nagy az illatfelhője. Igazából még az se biztos itt, hogy a másik félnek tetszik.
"Érezheti a parfümöt rajtam?"
Ha csak nem a covid miatt teljesen elveszítette a szaglását, akkor tuti, hogy érzi rajtad, de ha csak barátok vagytok, akkor miért fontos, hogy érzi-e vagy sem?
Ja, vagy te többet érzel iránta, mint barátság, és azt szeretnéd, hogy ő is többet érezzen irántad.
Miért kéne mondania??
Egy csomó emberrel szoktam ölelkezni, puszit adni, és mégsem szoktuk mindig körbedicsérni egymást, egymás illatát.
Egyébként meg a drága nem egyenlő a jó illatúval. Vannak 30-50 ezres parfümök, amiknek konkrétan olyan illata van, mintha a nagymama elővette volta a rég nem használt, de már újonnan is rossz illatú parfümjét.
Vagy lehet, hogy neked jó, de másnak meg nem az tetszik. Elég különböző az ízlés parfümök terén.
Kedves utolsó ez így van!
Hova fújjam leginkább, hogy érezze amikor megölel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!