Lányok? Ha voltatok már úgy hogy férfival szoros volt a barárságotok, akkor azt ti nagyon komonyan vettétek?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogyha mondjuk valamenyire bejött, tetszett, jóképű a férfi, akkor is betartjátok hogy ő barát, és még véletlenül sem gondoljáok tovább, nem mentek bele vele kapcsolatba?2023. okt. 3. 06:11
1/6 anonim válasza:
Nekem van ilyen barátom, lassan 20 éve. Nem mondom, hogy sose gondoltam tovább, de semmibe nem mentem bele, ami több, mint barátság.
3/6 anonim válasza:
#2 Te pénz alapján választasz barátokat?
4/6 A kérdező kommentje:
1
Tehát akkor te betartottad, megfordult a fejedben, de tudtad magad tartani, mert fontosabb volt a barátság megtartása?
2023. okt. 3. 07:33
5/6 anonim válasza:
1-es vagyok.
Igen, ez így volt. Már nagyon régóta barátok vagyunk és nekem nagyon sokat jelent a barátsága. Már nincsenek is ilyen gondolataim vele kapcsolatban és az évek bebizonyították, hogy annak idején jól döntöttem.
6/6 anonim válasza:
nem volt mèg olyan, hogy bejött volna bármelyik barátom. Egyiket se tartom szèpnek. Nem a külső alapján barátkozok. Abszolút nem vonz egyikük se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!