Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért esik jól ha találkozunk,...

Miért esik jól ha találkozunk, és meglátom őt?

Figyelt kérdés
Csak barátok vagyunk egy sráccal, (én lány) de néhány nap után ha találkozunk, jólesik látni őt, jólesik beszélgetni, találkozni olyan jóleső érzés, nem tudom megfogalmazni. Szeretem mint barátot, de többet nem érzek, mi lehet ez? Lehetséges ez? Veletek volt ilyen, hogy nem szerelem csak baráti szeretet, vagy mi ez?
2023. szept. 28. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kialakul. Távolságtartás helyett közeledés, partnerség.
2023. szept. 30. 17:12
 12/15 anonim válasza:

Szenvedélyesen megöleled, szájon csókolod, szemébe nézel és azt mondod neki: szeretlek.

Elvégre - ahogy írtad - már régóta ismeritek egymást, nem egy vadidennel csinálnád.

(Azért lehetőleg olyan helyen, ahol kettesben vagytok, h ne legyen neki zavaró a közönség) Vagy a fiúnak már van valakije? Mert akkor persze nem működik amit fent írtam.

A legrosszabb ami tőrténhet, h visszautasítja a szorosabb kapcsolatot - akkor legalább tisztában leszel azzal, h mibek tekintsd a kapcsolatotokat.

Majd írd meg kérlek, h mi lett az eredmény, hogyan reagált, hogyan alakult a kapcsolat!

Bátorság!

2023. okt. 6. 05:38
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Köszi, megfogadom! Ugyis talalkozunk hétvégén, bepróbálkozok!

2023. okt. 6. 06:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy szerelmes vagy b+!
2023. okt. 6. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Miujság,azóta?
2023. okt. 12. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!