Én lennék a szemét mert mertem új barátokat szerezni ?
Figyelt kérdés
Lényegében van egy nagyon jó barátom illetve pár másik akik olyan haverok kb neki viszontbők is jó barátok. Az a helyzet elejében sokat buliztunk együtt. Viszont úgy éreztem hogy a barátai akik mint mondtam nekem kb haverok olyan távolság tartóak. Szóval ott bulin tök jól elvoltunk de azon kívül ha rájuk írtam kb alig válaszoltak, ők külön sose hívtak csak akkor ha a jó barátom is ment és ő meghívott. Ez már kezdte elvenni a kedvem, mert a jó haveromon kívül a többiek kb ilyen alkalmi, 1-2 havonta egy buli erejéig "barátok" voltak és ilyen eröltetetnek éreztem, de mentem mert jól éreztem azért magam velük meg főképp az miatt az egy barát miatt. Aztán azóta telt az idő és utána kb eljutottunk oda hogy már ő se hívott meg. Lényegében a többiekkel jót buliztak aztán engem olyanokra hívott el hogy pl moziba olyan filmre ami azokat nem érdekelte, meg ilyen dolgokra amikre én is jó voltam még de a bulikra jó programokra ment a többiekkel. Ezt már kezdtem unni így néha lemondtam. Azóta már kb csak neten beszélünk miközben látom a közösségi médiában hogy csomószor összefut azokkal a haverokkal. Közben megismertem pár embert akikkel nagyon jó kis közösség alakult ki. Mind bírjuk egymást illetve nem csak alkalmi haverkodás. És én úgy vagyok vele hogy inkább már csak velük törődök, nem pazarlom az időm ilyen kamubarátokra. Néha összefutottam véletlen valamelyikkel olyankor gyorsan leráztam őket, minek játszuk a nagy barátot 5 percig ha aztán visszaírni se tud meg leszar. Néha vannak olyan véletlenek amikor meghívnak olyan eseményre ahol ott vannak (pont olyan közös ismerős szervez valamit pl) aztán nyomják a dumát hogy gyere találkozzunk rég beszéltünk stb. Végül megmondtam nekik hogy nem érdekelnek, most ugorjak nekik mert félévben egyszer eszükbe jutok és elővesznek ? Inkább az igazi barátaimmal töltöm azt az időt.2023. szept. 25. 12:34
1/2 anonim válasza:
Na ennek sincs se füle, se farka.
2/2 anonim válasza:
Nálad nincsenek fokozatok? Vagy barát vagy lapát? Nálam van ismerős, kedves ismerős, haver, jó haver, barát, jó barát, legjobb barát. De te inkább durcizol mint valami hisztis pitsa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!