Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik barátnőm nős pasival...

Az egyik barátnőm nős pasival kezdett ki, akit el is hagyta a családját miatta. jogos,hogy ezek után nem szivesen barátkoznék Vele? Azóta kerülöm a társaságát.

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 15:18
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
A nő kezdett ki a pasival, azt nem tudom, milyen házasságban élt a pasi, de nem volt tervben neki, hogy elválik. Nyilván, a férfi ugyanolyan hibás, mert belement, és el is hagyta a családját. És tényleg, aki ilyenre képes, az majd az én páromat is elszeretné? A 12-es nek üzenem, azért mert valakinek olyan az értékrendje, hogy nem rombolna szét egy családot attól még nem fapina. Számos lehetőségem lett volna nekem is nős pasival, de azonnal el is küldtem őket. Az én lelkiismeretem ezt nem bírná el.Ha bárki félrelép házasságban, az az ő dolga, de én ilyeneknek nem akarok részese lenni.
2023. szept. 22. 12:14
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen igazad van, kérdező. Én is pontosan így gondolom.
2023. szept. 22. 12:15
 23/36 anonim ***** válasza:
15%

Nem szeretem, mikor amerikai politikusoknak, akik jó politikusok, le kell mondaniuk, mert megcsalták az asszonyt. Az a feleségükre tartozik, nem közügy.

De érdekes itt látni, hogy mindenki nyávog a cancel culture miatt, de a saját életükből meg azonnal tiltják az embereket. (A nőket, legyünk őszinték.)

Well, well, well...

2023. szept. 22. 12:56
 24/36 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem egészen cancel culture. Ott sok esetben szándékosan kitalált, belelátott, túlérzékeny szempontok alapján akarják 1-1 készítő teljes életművét úgymond soft módszerekkel "betiltatni" visszamenőleg is. Hiába csak a legutóbbiban volt valami esetleg megkérdőjelezhető dolog, vagy olyan amibe beleláthatnak ezt azt, ha valaki nagyon bele akarja látni.

Itt viszont arról van szó, hogy valós és aljas tett, tudatosan elkövetve. Ha neked pedig ez már nem fér bele a moralitásodba, miért kellene ilyen emberekkel tovább barátkoznod? És arról nem is beszélve hogy az ilyen ember sokszor ketyegő bomba a közeledben, mert téged is simán elárulhat, és nem is fogja érteni / érezni hogy mi ezzel az egésszel a probléma. A torz morális értékrendet ki kellene vetni, mert attól süllyed le a színvonal, és rohad meg szép lassan minden más is, ami eleinte még normális sőt jó volt. Amúgy sok ilyet láttam már, bekerült egy csoportba 1-1 oda nem illő ember, és szétzüllesztette az egészet. Végül mindenkit lehúzott a saját színvonala felé.

2023. szept. 22. 13:09
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

"Ott sok esetben szándékosan kitalált, belelátott, túlérzékeny szempontok alapján akarják 1-1 készítő teljes életművét úgymond soft módszerekkel "betiltatni" visszamenőleg is."

Aha. Oké.

2023. szept. 22. 13:24
 26/36 anonim ***** válasza:
31%

"Amúgy sok ilyet láttam már, bekerült egy csoportba 1-1 oda nem illő ember, és szétzüllesztette az egészet. Végül mindenkit lehúzott a saját színvonala felé."

Szar embereket ismerhetsz, akiket ennyire egyszerű befolyásolni.

2023. szept. 22. 13:25
 27/36 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy politikus, aki emberek életéről dönt, alap, hogy egyenes és megbízható ember legyen. Olyan ember szerintem nem lehet megbízható, aki csalja a házastársát. És nem értem az ellentmondást. Ha bajod van a cancel culturerrel, akkor pont az a logikus lépés, ha nem csak a közéletben, de magánéletben is megpróbál az ember az ilyen gyenge erkölcsű emberektől elkülönülni
2023. szept. 22. 13:46
 28/36 anonim ***** válasza:
46%

De az ilyen emberek a cancel culture ellen vannak.

De akkor változott a világ? Ez jó hír. Eddig az volt, hogy ha a haverod felhív, hogy alibi kell neki, mert a szeretőjénél volt, akkor minden férfi készségesen hazudik érte. Öröm, hogy ez már nincs így.

2023. szept. 22. 14:03
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi? Attól hogy a viccben így van, még nem teljesen lesz általános igazság. Engem sem szoktak ilyennel a barátaim felhívni, hogy biztosítsak alibit mert megcsalta a párját. Bele se mennék. Vannak ilyen férfiak is, de a saját társaságukban. Mivel hasonló a hasonlónak örül, és ezek az azonos értékrendjük miatt jobban össze is fognak tartani. Abban a közegben egy becsületes férfit ugyanúgy kiutálnának ezek, hiszen élhetetlen/lúzer/balek/papucs. Ha érted miért mondom.
2023. szept. 22. 14:07
 30/36 anonim ***** válasza:
67%
#28 én nő vagyok, és arra van hatalmam, hogy én meg a baráti körömben milyen viselkedést tolerálnék. Én nem lennék senki szeretője, ha hazudik, hogy nem nős és kiderül, akkor meg saját magam keresném meg a feleségét, és mondanék el neki mindent. A barátaimtól sem tűrnék ilyen viselkedést, mert szerintem jó ember nem csalja meg a párját és jó ember nem segít családokat és kapcsolatokat szétrobbantani. Ez nem alku kérdése nekem, ez alap.
2023. szept. 22. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!