Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik barátnőm nős pasival...

Az egyik barátnőm nős pasival kezdett ki, akit el is hagyta a családját miatta. jogos,hogy ezek után nem szivesen barátkoznék Vele? Azóta kerülöm a társaságát.

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 15:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%
#10 azt azért tegyük hozzá, hogy nem a barátnő csalta meg a férjét. Ott volt egy házas férfi is. Neki nagyobb a felelőssége a családjáért és a házasságáért mint a barátnőnek. Nem azt mondom, a barátnő sem bűntelen, őt is elítélem, de itt van egy sorrend hogy ki hibás jobban, és mindig az a nagyobb hibás, aki kapcsolatban benne van, és úgy csalja a párját.
2023. szept. 21. 16:03
 12/36 anonim ***** válasza:
15%
Jogos, nekem nem kène egy ilyen fapina barátnő, mint te.
2023. szept. 21. 16:03
 13/36 anonim ***** válasza:
76%
#12 nem tudtam, hogy fapina aki nem tapsikol megcsalás és családszétrobbantás mellé
2023. szept. 21. 16:10
 14/36 anonim ***** válasza:
28%

Úgy gondolom, vannak tettek, amiktől szar "akármi" leszel, és vannak, amiktől szar ember.

Aki megcsalja a házastársát, az szar férj/feleség. De lehet ettől még jó szülő, jó a munkájában, adhat aprót kéregetőknek.

Ha mondjuk valaki gyerekeket bánt, vagy embereket erőszakol, akkor szar ember, és mindegy, hogy mit csinál, nem lehet "kiegyenlíteni" sehogy.

Én nem csalnék meg senkit, nem kezdenék ki házasokkal, és nem kezdenék olyannal, aki kikezdene házasokkal. De a barátságnak semmi köze ahhoz, kikkel szexel.

Ettől függetlenül nincs olyan, hogy jogos vagy nem. Te ezt érzed, cselekedj így.

2023. szept. 21. 16:16
 15/36 anonim ***** válasza:
65%

"Az egyik barátnőm nős pasival kezdett ki" Ajánlom mindenki figyelmébe, aki elfogult módon lepontozott és elkezdte a nőt felmentegetni, a férfit hibáztatva. Ő is hibás igen, elárulta a családját. De vegyük már észre amit a kérdező írt, a nő kezdett ki vele. Ő kezdeményezte és okozta az egészet. Szóval ennyire elfogultnak nem kéne lenni, vagy legalább az értő szövegértés kéne. Dühös lepontozgatás meg bűnpártolás mellett, csak mert ő is nő.

Kérdező cselekedett helyesen. Aki nem így tenne, az maga is hasonló moralitású mint a barátnő, aki családos férfival kezdett ki. És aki szétrobbantott egy családot, mert pont vele kellett kikezdenie, őt csábítgatnia, stb.

2023. szept. 21. 16:20
 16/36 anonim ***** válasza:
83%
Az a barátnő a te pasid is elszedné...
2023. szept. 21. 16:45
 17/36 anonim ***** válasza:
28%
Akit el lehet szedni, az annyit is ér. Egy himr.banc
2023. szept. 21. 17:00
 18/36 anonim ***** válasza:
67%
#17 Meg egy nőr.banc.
2023. szept. 21. 17:29
 19/36 anonim ***** válasza:
21%

Arra tudja valaki a választ,hogy miért kell úgy élnie bárkinek, hogy másoknak megfeleljen?

Arra tudja valaki a választ, hogy miért kell más felett ítélkezni?

Honnan tudod hogy adott helyzetben te hogy döntesz?

Te éled az életét????

Ha igen, akkor bocsi

2023. szept. 22. 05:35
 20/36 Sunshinedoll ***** válasza:
41%

Szerintem tök érthető.

Igenis sokat elmond rólunk, milyen emberekkel barátkozunk, ráadásul befolyásolnak is minket a barátaink.

Milyen erkölcs az, aki elveszi más nő férjét? Ilyen barátnő adjon majd nekem tanácsot, ha elakadásaim vannak az életben? Ilyen barátnőről vegyek példát, ilyentől tanuljak?

Tudom, hogy férfiaknál, nőknél egyaránt indok a "de hát velem mindig jófej" szöveg, de szerintem ez nem így működik. Ha valakinek a viselkedése és erkölcse nem fér bele a mi értékrendünkbe, akkor az életünkben sincs helye annak az embernek.

2023. szept. 22. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!