Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm kb semmibe vesz a...

A barátnőm kb semmibe vesz a szerelme miatt?

Figyelt kérdés
1 hete elkezdett messengeren beszélgetni egy sráccal akit az iskolából látásból ismer. Állítása szerint már 5 napja bele is zúgott (nekem ez kicsit szürreális de ki vagyok én hogy ítélkezzek). És azóta velem szinte nem is beszél, folyamatosan csak vele van, állítólag már össze is jöttek. És volt egy olyan elszólása pár napja hogy harmadik kerék vagyok, úgy hogy úgy még nem is beszéltem vele hogy az a srác ott volt... De ezt így elengedtem a fülem mellett, nem akartam vele összeveszni. Múlt vasárnap megfáztam, nagyon rosszul voltam/vagyok, és anya is mondta hogy ezer éve nem látott ilyen betegnek. Az orvos szerdáig írt ki, úgy volt ma már megyek, de csak rosszabbul lettem, szóval itthon maradtam. Megírtam barátnőmnek hogy nem megyek mert súlyosbodott a megfázás. Erre ő abszolút semmit nem írt, egy szomorú reakciót nyomott az egyik üzenetre. Közvetlen utána meg küldte nekem a képernyőképet hogy beszélget a sráccal (akkor éppen) és hogy elaludt meg minden. Vártam, de még annyit se írt, hogy jobbulást. Erre órákkal később küldött egy random üzenetet hogy jaj mennyire zakatol a szíve a szerelmétől. Félreértés ne essék, nem azt vártam hogy oldalakon át sajnáljon. Csak rosszul esik, hogy évek óta vagyunk barátok, bármikor bármi volt ott voltam neki, és akkor azt kapom egy random srác miatt, akit EGY HETE ismer komolyabban, hogy felesleges harmadik vagyok, meg inkább vele csacsog minthogy annyit odavessen, hogy jobbulást. Most én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg nagyon gáz? Úgy érzem, mintha már nem is lennék neki fontos.

2023. szept. 21. 12:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
63%

Miért bántjátok a kérdezőt? A barátnője le sem szarja! Már bocsánat. Én ha szerelmes voltam,akkor is foglalkoztam a barátaim problémáival és ugyanúgy megkérdeztem tőlük hogy hogy vannak. Attól hogy valaki szerelmes,nem kell elmennie az eszének teljesen. Amúgy szerintem ez egyáltalán nem szerelem lesz hanem inkább fellángolás.

Kérdező,megértem hogy rosszul esik,most amolyan "mézes hetek" vannak,de ha egyáltalán nem érdeklődik irántad, el kell gondolkozni azon hogy egyáltalán igaz barát alapanyag-e, de egyenlőre legyél kicsit türelmes,folyik a maga medrében a dolog és majd a helyére kerül minden.

2023. szept. 22. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!