A barátnőm kb semmibe vesz a szerelme miatt?
Szerintem ez elég egyoldalú barátság lehetett eddig is.
Vagy te nem így érzed?
Persze, idővel egy ilyen helyzetben (a barátod szerelembe esik) ez előfordul és teljesen normális. De egy év alatt, nem egy hét alatt.
Vagy nagyon minimum hónapok alatt változik az érték rendszer.
A prioritások átrendeződése is el szokott tartani pár hónapig ilyenkor.
Ez bennem - így messziről és nem ismerve titeket - olyan érzést kelt, mintha eddig csak "jó a szamár is ha nincs ló" alapon barátkozott volna veled.
Fura, mindenesetre.
Persze, idővel mindenképpen ez lett volna a vége, de ez a tempó nem normális.
Az ilyen sosem volt igazi barát.
Kapcsolat miatt én sem hanyagoltam sosem egyik barátomat sem.
gimiben én is így jártam. vicces sztori. A csaj kb elrabolta a srácot csak ő vele kellett foglalkozni mindig. Majd amikor már 2 hete nem mentem el sehova se a haverommal.. megkeresett engem hogy hova a fenébe dugtam el a pasiját.. és egy vendéglőben leordította a fejem :DD ez a sztori az Őrült csajok és az áruló jóbarátokról.. avagy a semmit se tett 3. kerékről aki a legrosszabbul jön ki a sztoriból. őrültek a csajok :/
részvétem!
A #6-ban írtak alapján egy nagyon szimpatikus, megbízható és törődő barátnak tűnsz, ehhez képest ő tényleg nem viselkedik méltón. Megemlíthsted neki, hogy ez így nem oké, de azt is értsd meg (bár egyáltalán nem szeretném az ő pártját fogni) te neki most is nagyon fontos vagy, tudd, lányként mit jelent, ha valakivel ilyen szinten megosztanak dolgokat ezrn a téren. Sokat érsz neki, csak most épp egy adrenalinlöket vette át az irányítást rajta.
Mond meg, hogy rosszul esik neked, és légy türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!