Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm kb semmibe vesz a...

A barátnőm kb semmibe vesz a szerelme miatt?

Figyelt kérdés
1 hete elkezdett messengeren beszélgetni egy sráccal akit az iskolából látásból ismer. Állítása szerint már 5 napja bele is zúgott (nekem ez kicsit szürreális de ki vagyok én hogy ítélkezzek). És azóta velem szinte nem is beszél, folyamatosan csak vele van, állítólag már össze is jöttek. És volt egy olyan elszólása pár napja hogy harmadik kerék vagyok, úgy hogy úgy még nem is beszéltem vele hogy az a srác ott volt... De ezt így elengedtem a fülem mellett, nem akartam vele összeveszni. Múlt vasárnap megfáztam, nagyon rosszul voltam/vagyok, és anya is mondta hogy ezer éve nem látott ilyen betegnek. Az orvos szerdáig írt ki, úgy volt ma már megyek, de csak rosszabbul lettem, szóval itthon maradtam. Megírtam barátnőmnek hogy nem megyek mert súlyosbodott a megfázás. Erre ő abszolút semmit nem írt, egy szomorú reakciót nyomott az egyik üzenetre. Közvetlen utána meg küldte nekem a képernyőképet hogy beszélget a sráccal (akkor éppen) és hogy elaludt meg minden. Vártam, de még annyit se írt, hogy jobbulást. Erre órákkal később küldött egy random üzenetet hogy jaj mennyire zakatol a szíve a szerelmétől. Félreértés ne essék, nem azt vártam hogy oldalakon át sajnáljon. Csak rosszul esik, hogy évek óta vagyunk barátok, bármikor bármi volt ott voltam neki, és akkor azt kapom egy random srác miatt, akit EGY HETE ismer komolyabban, hogy felesleges harmadik vagyok, meg inkább vele csacsog minthogy annyit odavessen, hogy jobbulást. Most én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg nagyon gáz? Úgy érzem, mintha már nem is lennék neki fontos.

2023. szept. 21. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
a bnőd aki nyiltan szerelmes valaki másba? hát.. akkor ez szakítás és ennyi volt. de még előtte vágd pofán úgy rendesen hogy nyoma legyen.
2023. szept. 21. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
A féltékenység, irigység nem elegáns.
2023. szept. 21. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
jah hogy te lány vagy xd és ez lány bnőd.. akkor a 11-es válaszom felejtsd el.
2023. szept. 21. 13:09
 14/21 Shaddark ***** válasza:
49%

Szerintem ez elég egyoldalú barátság lehetett eddig is.

Vagy te nem így érzed?

Persze, idővel egy ilyen helyzetben (a barátod szerelembe esik) ez előfordul és teljesen normális. De egy év alatt, nem egy hét alatt.

Vagy nagyon minimum hónapok alatt változik az érték rendszer.

A prioritások átrendeződése is el szokott tartani pár hónapig ilyenkor.

Ez bennem - így messziről és nem ismerve titeket - olyan érzést kelt, mintha eddig csak "jó a szamár is ha nincs ló" alapon barátkozott volna veled.

Fura, mindenesetre.

Persze, idővel mindenképpen ez lett volna a vége, de ez a tempó nem normális.

2023. szept. 21. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
2023. szept. 21. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen sosem volt igazi barát.

Kapcsolat miatt én sem hanyagoltam sosem egyik barátomat sem.

2023. szept. 21. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

gimiben én is így jártam. vicces sztori. A csaj kb elrabolta a srácot csak ő vele kellett foglalkozni mindig. Majd amikor már 2 hete nem mentem el sehova se a haverommal.. megkeresett engem hogy hova a fenébe dugtam el a pasiját.. és egy vendéglőben leordította a fejem :DD ez a sztori az Őrült csajok és az áruló jóbarátokról.. avagy a semmit se tett 3. kerékről aki a legrosszabbul jön ki a sztoriból. őrültek a csajok :/

részvétem!

2023. szept. 21. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:
56%

A #6-ban írtak alapján egy nagyon szimpatikus, megbízható és törődő barátnak tűnsz, ehhez képest ő tényleg nem viselkedik méltón. Megemlíthsted neki, hogy ez így nem oké, de azt is értsd meg (bár egyáltalán nem szeretném az ő pártját fogni) te neki most is nagyon fontos vagy, tudd, lányként mit jelent, ha valakivel ilyen szinten megosztanak dolgokat ezrn a téren. Sokat érsz neki, csak most épp egy adrenalinlöket vette át az irányítást rajta.

Mond meg, hogy rosszul esik neked, és légy türelemmel.

2023. szept. 21. 17:38
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Bocsi, én is azt hittem, fiú vagy. De a lényeg az lényeg. Képzeld el magad az ő helyében, mit tenne? Hogyan fogadna egy olyan üzenetet, amiben azt írnák, hogy megbántotta őket? Bedühödne, vagy elgondolkodna magán?
2023. szept. 21. 17:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozz másokkal is, ne akaszkodj rá ennyire egy emberre.
2023. szept. 21. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!