Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csajok, ti mondanátok pasinak...

Csajok, ti mondanátok pasinak ilyet, aki nem jön be?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, séta közben találkoztam egy ismerős hölggyel, és mondta nekem húú nagyon jól nézek ki. Ezt csak sima bóknak vehetem? Én is viszonoztam, de azt nem tudom hogy ez jelenthet-e valamit, ami több lehet egy szimpla bóknál? Rámozdulhatok? Vélemény?
2023. szept. 20. 09:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

Mikor meglátott mosolygott, örült nekem, és az első mondatban megdícsért. Jól esett. Persze én is azonnal visszbókoltam. Annyi még hogy említette hogy valamikor beszélhetnénk telefonon, vagy személyesen. Régebben ez gyakran előfordult közöttünk.

2023. szept. 20. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

Ne hagyd ki! Valószínű bejössz neki.

Hívd fel!

Te hívd fel!

Kezdheted azzal, hogy jól esett a bók

2023. szept. 21. 06:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy no nem fog minden jol

Kinezo padira ramozdulni vagy belenni vele szexbe. Nem minden a kulso. Tudod a nok bonyolultak.

2023. szept. 21. 08:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk azóta,néha tesz viccesen pikáns megjegyzéseket, persze csak óvatosan utalgatva, szóval azért lehet benne valami. Kivárom.
2023. szept. 22. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Jajjjj 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Akkor várj!

2023. szept. 22. 08:06
 16/17 A kérdező kommentje:

15

Mármint ezt milyen értelemben gondolod? Hogy várjak?

2023. szept. 22. 09:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Ironikus, cinikus volt!

Csak kérdezem, hogy mire várnál??

Küldi a jeleket. Nem?

15ös vagyok

2023. szept. 22. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!