A blackpill tagadók szerint hogy kell kiállni egy egész csapat ellen akik ellened fordultak?
Tehát fizikai tény, hogy minden csapatba kell egy bűnbak akin le lehet vezetni a feszkót. Ez általában a legrosszabb megjelenésű és/vagy legcsendesebb, legszerényebb személy.
A blackpill értelmében ezek a személyek születésük pillanatától erre a sorsa vannak ítélve, köszönhetően a génállományuknak.
Na most az incelek (blackpill áldozatok) sosem arra panaszkodnak, hogy nem tudnak kiállni magukért 1 az 1 ellen.
Hanem mindig olyan felállásban vannak, hogy mindenki ellenük van, mindenki megveti őket és abúzálja, kirekeszti stb.
Egy ilyen szituációban mit tenne egy blackpill-tagadó?
8, ennek ellenére igaza van.
Bármilyen egyén akit csoportosan abúzálnak hathatósabban tud fellépni az abúzus ellen, ha olyan támogatót szervez maga mellé akivel együtt már tudja ellensúlyozni a másik fél erőfölényét
Ehhez semmi szükség incelekre meg blackpillre, ez így van iskolai bullying, gyarmatosító elnyomó, országok közti háború, családon belüli erőszak vag ylényegében bármilyen abúzus esetén.
9, szép nag yszavak, de ezt úgy írod, mintha te már aktívan tennél.
Pedig amúgy... nem lenne nagy cucc... kezdésként pl csak létre kell hozni egy facebook csoportot ahol össze lehet gyűlni. Aztán élőben találkozni, stb... Azért nem akkora nehézség a mai világban sorsközösség alapon szerveződni.
Abban viszont 10esnek igaza van, hogy az incelek kivetik maguk közül az ex-inceleket retroaktívan. "fakecel" azaz olyan incel akiről kdierült, hgoy nem is az, sosem volt az. Ezáltal az incelek kőbe vésik, hogy a jövőben sem lehet soha semmilyen sikerük, hisz ha lenne, akkor vlaójában nem lennének incelek már most sem. Kész agyrém:D Jobb lenne egy olyan öndefiniálás ami megengedi azt, hogy ki lehessen idővel törni belőle.
És már bocs, de az incelek jelentős részének semmi gond a külsejével, pusztán a szociális készségeik vannak a béka rottyantója alatt és emiatt sikertelenk. ha nem íg ylenne, akkor pl barátok terén tök jól állnának és nem esne nehezükre közösséget szervezni.
“ Abban viszont 10esnek igaza van, hogy az incelek kivetik maguk közül az ex-inceleket retroaktívan. "fakecel" azaz olyan incel akiről kdierült, hgoy nem is az, sosem volt az”
De itt nem csak az incelekről van szó. Hanem a blackpill tudatú emberekről akik felismerik, hogy a világgal valami nagyon nincs rendben, valami nagyon burkolt nácizmus megy végbe (amit lehet direkt nem ismernek be, másokban meg nem tudatosul).
Ilyen ellen megéri harcolni akkor is ha nem vagy incel. Én már szexeltem és kapcsolatom és volt tehát nem lennék ilyen értelemben incel de nem is érdekel mert nem ezen van a lényeg. Ennek ellenére megtapasztaltam külsőm miatt ezt azt, megalázásokat stb. Egy normális és tisztánlátó ember szerintem blackpill tudatú, egyszerűen azért mert nincs rá alternatíva, az maga a valóság. Tehát a blackpill tudat az valóságtudat.
Szerinted az incelek csoportján kívül mely csoportban a legmagasabb a blackpill tudatúak aránya? Nem, nem az átlag személyek csoportjában hanem a szép, helyes férfiak csoportjában. Mert ők is rájöttek, hogy semmit nem tesznek (vagy minimális energiát fektetnek be) és jön a sikert mondhatni magától. Minden tiszteletem, hogy sokan képesek az egojuk félretenni és beismerni önmaguk előtt, hogy szerencsének köszönhetik a sikereik nagy részét.
Ezt kellene elérni, hogy mindenki rájöjjön, a körülményeik nagy része adott, nem lehet változtatni rajta, és ilyen mód nincs is szabad akarat mivel mindig csak az az egy út volt amin végül végigmész.
12
“ szép nag yszavak, de ezt úgy írod, mintha te már aktívan tennél.”
Igen. Online már több ezer hozzászólásom volt fórumon. Népszerűsítem a témát.
Ugyanakkor kis ismertségi körömben is beszélek róla, próbálom ráébreszteni az embereket. Persze nem úgy adom elő, hogy ezt most a blackpill meg az inceleknek igaza van mivel még nagyon nagy a stigmája ennek az egésznek és nem akarom, hogy már az elején ellenállást fejtsenek ki. Inkább finoman rávezetni, ez a stratégiám.
"De itt nem csak az incelekről van szó. Hanem a blackpill tudatú emberekről akik felismerik, hogy a világgal valami nagyon nincs rendben, valami nagyon burkolt nácizmus megy végbe (amit lehet direkt nem ismernek be, másokban meg nem tudatosul)."
Csak az incelek hisznek a pill-baromságokban. Ezek szerint még némelyik incel is tudja, hogy az incelség vérciki?🤔
15
Nem csak az incelek hisznek benne.
Hanem az összes blackpill tudatú ember, akiknek csak egy része incel.
"Nem csak az incelek hisznek benne."
De.
"Hanem az összes blackpill tudatú ember, akiknek csak egy része incel."
Mind incel. Ekkora hülyeségben csak azok hisznek.
17
Láthatóan még ezt a fórumot sem olvasod, hiszen ide is írnak blackpill tudatú nem incelek mint amilyen én is vagyok.
A Chad-ek meg a bulepill-es baromsagokat hirdetik, pl. "csak legy onmagad".
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!