Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt részetek jàtszmàzàsban...

Volt részetek jàtszmàzàsban baràti kapcsolatban? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 19:35
 1/2 anonim válasza:

Igen, volt. Én a gimi utolsó évét jártam, a haverom elsős volt egy, akkor még létező OKJ-s képzésen. Nagyon nehéz helyzetben voltam. Anyukám elvesztette az állását, a nagymamám élet és halál között volt a ballagásomkor. Már morfiuminjekciókat adtak neki. Egyetlen forint nélkül indítottak útnak az egyetemnek.

Rettenetesen szocializálódtam, úgyhogy sokan nehezen viselték az akkori dolgaim, de én nem igazán értettem, mi a baj velem. Ez a csaj kicsit megsajnált, aztán az egyetlen haverom lett, jártunk párszor kocsmázni is az ő társaságával. Jó, ha havonta tudtunk találkozni, miközben én aggódtam miatta. Többször csak a kórházban tudtunk találkozni, mert műtötték is.

A 18. szülinapomat még megünnepeltük a végzős gimis évem telén, de pár nappal később totál részegen őszinte volt, és végül is megmondta, hogy őt nem érdekli, hogy leszek a továbbiakban, egyedül fog hagyni. Azt hitte, hogy megbántottam a párját, de valójában félreértés volt. Tudta, hogy én mennyire támaszra vágyó voltam, tudta, hogy ezzel nekem teljes káoszt okoz az életemben. De józanul sem gondolta meg magát.

Aztán elkezdett velem úgy játszmázni, hogy ha ezt és ezt csinálom, meg közösen edzünk, akkor lehet még esély a mosolyszünet befejezésére. Beszélgettünk még pár hétig, aztán márciusban egy ártatlan kérdésemre őrjöngve és szidalmazva válaszolt, és végleg tiltott.

E-mailben írt később májusban, kérdezte , hogy sikerültek az érettségik :D Amihez még tőle hoztam el csomó jegyzetet.

Aznap, amikor írt, nagymamámnak épp életmentő műtétje volt (amputáció),így már olyan élethelyzetben talált, amikor nem tudtam azt érezni, hogy tudnék vele értelmesen beszélgetni, meg bárhova elmenni, mert más volt a fontos.

Életre szóló lecke volt.

2023. szept. 30. 01:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen az elofordul,hogy mikor nekunk van szukseg tamaszra a masik harit,felszivodik.Utana kuldozget videokat,irasokat,kerdezget is.Vagy volt multkor egy beszelgetesunk leosztott havi egy talalkozos baratnak meg irjunk kevesebbet egymasnak.Kozben irtunk es most az egy honap utan mivel nem hivtam sehova tobbszor ir meg mar hivott is.Akkor hogy van az amit mondott?
2023. szept. 30. 07:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!