Szerinted megmondjam?
Figyelt kérdés
Budapesten az egyik ismerősöm megbüntették, mert nem fizetett parkolást. Majd amikor jött hozzá egy közös haverunk, egy nem fizetős utcában az ő kocsijára tette a mikulás csomagot a büntivel, mert tudta a srác besz..rik minden ilyentől, élhetetlen és inkább fizet anélkül, hogy atnézné mi is az.
Egy hónapra rá "dicsekedett" el vele.
Szóljak a haverunknak vagy ne? Kinek a bizalmát veszítsem el? Lehet a becsapott is azt hiszi benne voltam?
2023. szept. 9. 10:25
1/5 anonim válasza:
Ez elég életszerűtlen. Az első amit megnezunk, hogy stimmel e a rendszamunk.
2/5 A kérdező kommentje:
Eletszerűtlen, de a srác nagyon nincs otthon az életrevalóság és a való életben eligazodás képességével. Jogsi is sokadikra lett meg neki
2023. szept. 9. 11:26
3/5 anonim válasza:
Beszélj az ismerősöddel. Érd el, hogy ő mondja el neki.
4/5 anonim válasza:
Nem kell. Ha befizette így járt.
5/5 anonim válasza:
Én egy ilyen emberrel nem tartanám a kapcsolatot, aki így átveri a másikat, legközelebb téged fog, de egyáltalán, nekem nem kellene ilyen ember barátnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!