Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt mar veletek olyan hogy...

Volt mar veletek olyan hogy az egyik baratotokkal voltatok es csatlakozott egy 3.szemely es hozzad se szol?

Figyelt kérdés

Tobbszor elofordult mar,es ugy erzem ha jon egy 3.szemely a szemelyisege is megvaltozik

Amikor hozza beszelek akkor oda se nez,meg se hallja,es folytatja tovabb a mondandojat

Rettentoen zavaro,es ha a 3.szemellyel elkezdek beszelgetni,egyfolytaban bele vag a szavamba es nem hagyja vegigmondani

Fel eve beszeltunk errol de nem volt hatasos,nem latja be a hibajat.

El kene engednem inkabb ezt az egeszet,vagy amikor a szavamba vag megmondani h “vegigmondhatom?🙂”

2023. szept. 6. 05:24
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Red flag
2023. szept. 6. 06:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell semmilyen hibát belátnia, ha ő nem érzi annak.

Ha te érzed hibának, neked kell változtatni. Otthagyod, megszakítod a kapcsolatot.

2023. szept. 6. 06:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a neveletlen tapintatlan proli.

Én még olyat is ismertem,hogy ketten vagytok,tök jó haver vagy és amikor belép egy harmadik,akkor a haver veled kezd el g.cizni,hogy rakja az arcát a harmadik előtt.Na ez aztán a legalja bugris.

2023. szept. 6. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Ez egyébként nagyon idegesítő.

2023. szept. 6. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer azert hivtak meg egy szuletesnapi buliba hogy legyen ki szivatni de 5 perc utan inkabb hazamentem
2023. szept. 6. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az a masik szemely aki csatlakozik nem igazan akar hozzad szolni.Ok ketten jol elvannak,temaznak te meg vagy a kivulallo,oda se figyelnek ha szolsz.Es nem az van hogy meg se probaltam kommunikalni.Szuletesnapon voltam igy harmasban.Nem volt jo.Ez mindig annak a felelossege akit mindketten ismernek neki kellene valahogy egyensulyozni a ket fel kozott.De altalaban nem ez tortenik.Nekem az olyan talalkaktol egnek all a hajam hogy jon egy baratnom meg annak egy baratnoje...Ha egy baratom baratjaval osszeismerkedek jol is alakulhat de az altalaban olyankor van ha ez spontan tortenik es nem elore megbeszelve.Legtobb esetben az van az illeto vagy tarsasag tojik rad,hideg,kozonyos,ontelten viselkedik.Es ilyenkor baris ha ez gyakran elofordul meg a baratodra is neheztelni kezdesz a masik onteltsege miatt es az is szemet szur ezt az ellenszenves alakot reszesitette elonyben velem szemben.
2023. szept. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!