Volt már veletek, hogy egy jó barátotok nem hívott meg az esküvőjére direkt? Kiderült, miért tette?
Egyszer volt, nem túl közeli barát, de azért rosszul esett.
Egy kolléganőmmel elég jóban voltam, amikor együtt dolgoztunk, aztán később mindketten munkahelyet váltottunk, de tartottuk a kapcsolatot. Ő többek között azért jött el a helyről, mert nem jött ki a munkatársakkal (elég nehéz esetek voltak.)
Az esküvője táján sokat beszéltünk, kérdezte, nálunk ez-az hogy volt, én lelkileg hogy éltem meg stb. Reménykedtem, hogy elhív legalább a templomira, de nem tette, gondoltam, biztos szűk körű lesz. Erre amikor feltette a képeket, láttam, hogy az összes volt munkatárs - akikkel elvileg ugye nem is volt jóban - ott volt, engem meg kihagyott.
Elég rosszul esett. Utána még párszor próbált írogatni, de nem igazán voltam rá vevő. Az viszont kiderült, hogy alig néhány év múlva elváltak, úgyhogy nem maradtam le semmi fontosról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!