Miért ennyire inkorrektek az emberek?
Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősömmel nagyon jóban voltunk a közelmúltig, úgy gondoltam barátok (mindketten hadonló korú nők) is vagyunk. Majd egyre lerázósabb lett, végül ígérte, hogy találkozunk, szól, amikor ráér, de azóta nem hogy nem jelentkezett, hanem se kép se hang. Illetve wgyszer én még írtam neki, válaszolt, de annyit nem kérdezett, én hogy vagyok.Hetek óta tehát semmi, és mivel többször is én kezdeményeztem, úgy gondolom most neki kellene érdeklődnie.
Ma épp láttam az utcán, előttem ment, de nem kiabáltam utána...minek?...viszont tök rossz érzés volt.
Amit nem értek: ha valami baja lett velem, miért nem közölte, hogy ez és ez nem tetszik? Vagy ha eddig sem tekintett barátnak, akkor miért róttuk a köröket egyáltalán?
2023. szept. 1. 13:24
1/2 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg? Miért nem kérdezed meg így, ahogy ide leírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!