Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen ember az ilyen? Mit...

Milyen ember az ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még mindig nagyon fájnak a történtek, és nem tudom, mi lenne a helyes lépés.

Egy barátnőmről lenne szó (bár az ilyet nem nevezném annak), akinek örömmel elmeséltem, hogy ki az a srác, aki bejön nekem, de nem tudtam, hogy ismerik egymást. A sráccal még soha nem beszéltem, csak egyszer egymásra mosolyogtunk.

Visszahallottam, hogy a “barátnőm” kibeszélt neki a hátam mögött, és megbocsáthatatlan valótlanságokat kezdett el neki rólam állítani (olyanokat, hogy mentálisan beteg vagyok - ami nem igaz, továbbá, hogy nárcisztikus vagyok - ami szintén nem igaz, csak ő az a típus, aki mindenkire ráfogja, hogy nárci és bárkit diagnosztizálgat). Innentől kezdve biztos vagyok benne, hogy kiábrándult belőlem a srác. Értem, hogy neki is bejött, és nem szerette volna, ha kettőnk között kialakul valami, de mégis ki csinálja ezt ilyen undorítóan?

Igazából egy kis empátiára van szükségem, mert kezdhetek beletörődni abba, hogy elhitte neki a srác, és az is fáj, hogy ennyire hátba lettem szúrva. Szerintetek van még bármi esély arra, hogy ez nem fogja befolyásolni a srácot vagy veszett ügy? Nemcsak valótlan de elég súlyos dolgokat állított rólam.

A sráchoz nem tudok odamenni, hiszen egy vadidegen, másrészt ez egy harmadik személyen keresztül jutott a fülemhez, aki kérte hogy ne mondjam el.

2023. aug. 29. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
23%
Nárcisztikus vagy?
2023. aug. 29. 15:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem.
2023. aug. 29. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Akkor jó. Zárd ki a "baratnődet" , ha nem is az életedből, de legalább a baráti zónnádból.
2023. aug. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!