Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ennyire lenéző?Ennyi...

Miért ennyire lenéző?Ennyi idősen ő se dolgozott hanem tanult..

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit kb 2 éve ismerek.Jól elvagyunk de néha tesz olyan megjegyzéseket hogy legszívesebben csak otthagynám.Az a baja hogy ő már dolgozik és külön él,én pedig még nem dolgozok és külön se élek.Idősebb nálam 4 évvel.Mindig azt mondja hogy na majd ha dolgozok minden rosszabb lesz meg stb.Miért rám hárítja ezeket? Én nem tehetek arról hogy ő neki dolgoznia kell..
2023. aug. 25. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Leírtad miért. "Elfelejti" hogy ő öregebb nálad. Azt is "elfelejti", hogy a te korodban hol tartott.

Különbnek érzi magát, mert ő dolgozó felnőtt, te pedig egy eltartott szülőkkel élő gyerek.

Irigy is, amiért te még gyerek vagy.

Magyarul egy rakás sz4r az élete. Tipikus megkeseredett, rosszindulatú magyar ember.

Kire hárítsa? Te meghallgatod. Rajtad kell levezetni a feszültséget.

2023. aug. 25. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi van, ha ez a mondat minden hatso szandek nelkul az elmenye?
2023. aug. 25. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért lenéző ha azt mondja hogy "majd ha dolgozol mindem rosszabb lesz"? Ez csak egy megjegyzés amit a saját tapasztalatai alapján tesz mert gondolom panaszkodsz hogy milyen szar most tanulni, aztán mivel ő már tudja hogy neki az jobb volt ezért elmondja.
2023. aug. 25. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:

"Mindig azt mondja hogy na majd ha dolgozok minden rosszabb lesz"

Ebben önmagában semmi rosszindulatú sincs....

Mást mond még? Mert ennyi alapján lehet hogy csak neked érzékeny téma a munka, ezért minden apróságot magadra veszel.

2023. aug. 25. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem érzékeny téma a munka,tanulok még.Csak rosszul esik hogy mindig megjegyzi,és sokszor hogy "na ha dolgozni fogsz..."Nem csak ezt mondja.Volt amikor konkrétan számon kért hogy miért nem dolgozom,meghogy nekem még mennyire könnyű az élet.Ő maga is tudja hogy ez nem igaz
2023. aug. 25. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Hat nekem igy ennyibol eleg pick me embernek tunsz. O a szemet, te meg a helikopter. Amugy szerintem semmi rosszat nem mondott.
2023. aug. 25. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!