Szerintetek létezik fiú lány barátság?
Szerintem nem.
Max előadjuk mi pasik, aztán ha lehetőség adódik kihasználjuk.
Veletek volt hasonló?
Szerintem nincs.
Az egyik fél ha kezdetben nem is akar többet, kialakulhat olyan szituáció, amikor nem a barátságot nézik.
Legyen buli, több alkohol, lelki vigasz, stb...
"Szerintem nincs."
Szerintem van.
Több lánybarátom is van, sosem akartunk egymástól többet, pedig 14 éve ismerjük egymást. Volt bőven olyan szituáció, amikor volt buli, alkohol, lelki vigasz, stb.
Mindig barátok maradtunk.
Igazából te indulsz ki magadból.
Kisfiúcska.
Na mennyél szépen el innen okoskodni máshova.
Na, pá.
Nem tudom miről hablatyolsz, de még mindig ez a kérdés:
"Szerintetek létezik fiú lány barátság?"
Ami a kérdés alatt található, az már csak a kérdező saját véleménye. A vélemény pedig mindaddig szubjektív, amíg az a megfelelő tényekkel alátámasztva nem válik objektívvá.
A kérdező szerint nincs, de ez teljességgel hibás válasz, mert:
1. Egyértelműen kitűnik a kommentjeiből, hogy nincs, és még soha nem is volt barátja a nők közül.
2. Az is egyértelműen kitűnik a kommentjeiből, hogy még a saját maga által feltett kérdését is kizárólag a szexualitás szemszögéből képes megközelítíteni, márpedig a barátság éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem a szexualitásról szól.
3. A kérdező szimplán csak egy fogalomzavaros és sztereotip egyén, aki képtelen különbségeket tenni a kapcsolatok és kapcsolatrendszerek között, éppen ezért keveri a szezont a fazonnal, és Gizikét a gőzekével.
A szexista egyénekkel hiába akarsz beszélni pl. a gobelin rejtelmeiről, nagy valószínűséggel azt sem fogják tudni mi az.
Ám, ha valami olyan szexuális dologról kezdesz el beszélni velük, amit még soha életükben nem tapasztaltak meg, nos, ők nagy valószínűséggel abban már a legnagyobb "szakértők" lesznek...🤔
Ti vagytok a legokosabbak a Föld nevű bolygón.
Bölcsek vagyok, és igazmondóak.
Érveid is vannak? Esetleg tényekkel, tapasztalatokkal is rendelkezel a témában? Van barátod az ellenkező nemből? Mert ha igen, akkor írd le (vagy linked be) ezeket -mások fikázása helyett...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!