Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú lány...

Szerintetek létezik fiú lány barátság?

Figyelt kérdés

Szerintem nem.

Max előadjuk mi pasik, aztán ha lehetőség adódik kihasználjuk.

Veletek volt hasonló?

2023. aug. 24. 12:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%

7-es, te egy nagyon sunyi pasi lehetsz. Volt 2 nő barátom is, az egyikkel lett volna több is részemről a legelején, de barátja volt, nyilván emiatt nem is néztem többet rá úgy, és így is nagyszerű és csodás élményeket éltünk át 3-an, 4-en. Koncertek, grillezések, hatalmas bulik. 😊

Azóta is boldogan emlékszem vissza azokra az időkre. Már megszakadt, mert mindketten férjhez mentek, és kimentek külföldre.

Soha, egy percig sem gondoltam arra, hogy de jó lenne, ha szétmennének. Ez egy beteg, aljas és önző ember gondolatai, aki csak eljátsza, hogy barát, mert az ellenségeim is rendesebbek.

2023. aug. 24. 14:34
 12/34 anonim ***** válasza:
24%
Azért egy rossz pillanatában ha rádmászott volna megdugtad volna, tudjuk jól.
2023. aug. 24. 14:39
 13/34 anonim ***** válasza:
24%
Nem létezik, előbb utóbb, valamelyik fél szexelni akar.
2023. aug. 24. 14:41
 14/34 anonim ***** válasza:
65%
12 mit nehéz felfogni azon, hogy én (úgy látszik kivételesen) tiszteletben tartom más kapcsolatát??
2023. aug. 24. 14:43
 15/34 anonim ***** válasza:
25%
Szóval te is csak addig vagy barát amíg kapcsolatban van, értem. :D
2023. aug. 24. 14:49
 16/34 anonim ***** válasza:
37%
Ezerszer megírt kérdés ez is, de ismét válaszolok rá. Természetesen van.
2023. aug. 24. 15:23
 17/34 anonim ***** válasza:
53%

Én férfiként írom, hogy létezik.

Két exem is a legjobb barátaim közé tartozik. Vannak bizonyos dolgok, amikben előbb kérem az ő segítségüket vagy véleményüket, mint a gyerekkori barátaimét.

Nagyon különleges, egyáltalán nem hétköznapi a barátság egy nő és egy férfi között.

Persze ezt csak az tudhatja, akinek van az ellenkező nemből igazi barátja. Akinek nincs, az legtöbb esetben azt hiszi, hogy akkor nem is létezhet.

2023. aug. 24. 16:49
 18/34 anonim ***** válasza:
49%
#17 így van, akinek nincs ilyen, és soha nem is volt, csak az hangoztatja folyton, hogy az egyikük biztosan dugni akar. Ez eszükben sincs, olyanok, mint a fiú lány tesók.
2023. aug. 24. 17:43
 19/34 anonim ***** válasza:
39%

Én már "túl vagyok" ezeken a nőkön, és amikor még párként együtt voltunk, már akkor os nagyon őszinte és bensőséges kapcsolatunk volt.

A szerelem elmúlt, az egymás iránti tisztelet és értékek becsülése megmaradt, és ez észrevétlenül barátsággá alakult/fejlődött.

Valóban csak az tudhatja milyen egy igazi barátság nő és férfi között, akinek van/volt ilyen.

2023. aug. 24. 17:58
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
17# hehe lebuktál, és nem ez volt a kérdés
2023. aug. 24. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!