Udvarias dolog, ha egy barát bejelentés nélkül elhozza a párját/feleségét? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Nem illene ezt megkérdezni, esetleg 24 órával a találkozó előtt? Vagy ha a program nem felel meg a párjának, esetleg hagyni őt, hogy külön szervezzen programot? Amúgyis furán nézek a szó szerint mindenhová együtt járó párokra, de ez legyne a magánéletük. Viszont szerintem találkozó előtt illene jelezni. (Vagy pláne ha valakit meghívok az otthonomba, kellemetlen ha nem elég a főztöm mindenkinek...)2023. aug. 24. 10:03
11/15 A kérdező kommentje:
#10, szeretek termálfürdőzni egyedül is relaxálva vagy külföldi barátokkal bemutatni nekik. Idegenvezető barát véleményét is kikértem, nagyon népszerűek a fürdőink. Nincs semmi hátsó szándékom, nem ott ismerkedem, pláne, aki házas...
2023. aug. 24. 11:34
12/15 anonim válasza:
Mondjuk nekem alap, hogy szólok, bocs, nem baj, ha a barátom is jön?
Bár baráti találkára eleve nem viszem, mert full kívülálló.
De egyeztetés nélkül nem viszem. Volt egy barátnőm, ő az összes találkozóra hozta a pasiját (kivétel nélkül). A harmadik után már nem hívtuk, mert minek?
13/15 anonim válasza:
Biztos mi vagyunk UFOk, de a mi baráti körünkben egyrészt sosem volt probléma, ha a párok is jöttek, másrészt senkinek sem jutott eszébe elhívni kettesben termálfürdőzni a másik párját :D Fiúk szoktak külön progizni, meg mi csajok is, de azt nehezen tudnám elkepzelni, hogy szólok egy párkapcsolatban lévő haveromnak, hogy gyere már velem strandolni de az asszonyt hagyd otthon, mert nem bírom a képét :D
14/15 A kérdező kommentje:
#13, mi is a baráti körömmel ha strandolunk szoktunk külön fiúk-lányok. Nem értem, miért fura együtt strandolni. Mint mondtam, lányokkal ismerkedem, és nem a fürdőben. (az illető is srác és nem magyar, illetve jó barát, bár nem legjobb)
(Például az illető párja nem ért a közös nosztalgiázásokból semmit esetleg. Ha a baráti társaság volt osztálytársak, munkatársak, stb)
2023. aug. 24. 12:14
15/15 anonim válasza:
Ilyen esetben simán válaszoltam volna, hogy semmi baj, akkor majd máshova megyünk, amikor ő is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!