Hány legjobb barátja lehet az embernek?
Érdekelne, hogy az itt levők hogy gondolják, kinek hány legjobb barátja van? Azért is lennék erre kíváncsi, mert nekem egyszerre nem igazán volt több legjobb barátom, egyszerre csak egy emberben tudok igazán bízni. Viszont az én úgymond legjobb barátnőmnek van 2 másik legjobb barátja, és azt mondja mindegyikünket ugyanannyira bír. Nekem ez valahogy elképzelhetetlen. Tudom én, hogy a barátságot nem mennyiségben, hanem minőségben mérik, de ha nem akarok ezzel törődni sem tudom elfogadni, hogy nem vagyok valakinek az egyetlen legjobb barátja. Talán azért van ez, mert alapból introvertált vagyok, és nehezen barátkozok, ritka az az ember, akivel megtalálom a közös hangot és jól ki is jövünk. Ezért is vagyok talán túl ragaszkodó.
Kíváncsi lennék a véleményekre! Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Egy időben csak egy lehet.Legjobb általában több jó és közeli közul az az egy,akiben a bizalom ezer százalékkal megvan.
Nekem is eddig több legjobb volt életem során,sajnos hogy idővel nemhogy lazult,de el is tűnt a barátság,de ezt betudom annak,hogy nem mindenki állandó része az utunknak.
Viszont ma már egy "csak" barátság is nagy kincs,mivel az emberek nagyon a kis világukban és a telefonjukban élnek.
Egy élő beszélgetést semmi nem pótol,egy nevetést sem és egy baráti ölelést sem !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!