Ha valaki azt mondja nem tud veletek talàlkozni de làtjàtok màsokkal képeken azokban a napokban az azt jelenti nem akar veletek baràtkozni?
Figyelt kérdés
Az hogy nem tud talalkozni ugy ertendo kifogasokat keres.Mert ha siman azt mondana bocs de programom van talkozhatnank ekkor vagy akkor az ugy elfogadhato lenne.2023. aug. 22. 19:50
1/13 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy veled nem akar. Lépj túl rajta.
2/13 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy mással már előbb megbeszélte a találkozót, akikkel a képen láthattad.
3/13 A kérdező kommentje:
De ha velunk hetekig nem akar?
2023. aug. 22. 20:07
4/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy már fix programja volt, de semmi közöd hozzá, hogy mi, mert rajtad kívül is van élete. A képek pedig erről a fix programról árulkodnak. Én sem hívom meg a szomszédaimat céges csapatépítőre.
5/13 anonim válasza:
Ha folyton leráz, akkor ragacs vagy, csak nem veszed észre magad.
6/13 anonim válasza:
Ha nem akar találkozni akkor nem akar találkozni. Mi a kérdés?
7/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a nyakara jarni
2023. aug. 22. 20:49
9/13 anonim válasza:
Annak tartom a legnagyobb valószínűségét, hogy korábban lefixált programokat másokkal, ezért nem tud mostanában találkozni veled. Ha viszont a későbbiekben is így lesz, akkor nem akar.
10/13 A kérdező kommentje:
Talan inkabb nem akar nem igaz hogy heteket kell varni valakire ha baratok vagyunk
2023. aug. 23. 15:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!