Megbocsátanátok a régi legjobb barátnőtöknek,ha 6 év után felkeresne,mert régen egy pasi miatt szakította meg egyik napról a barátságotokat?
Igaza van mindenkinek,köszönöm. Én hülye adtam volna 2. Esélyt,hogy ha nen is barátok,de jo viszonyba legyünk,köszönjünk,beszélgessünk. De kiderült még ő bocsátana meg a semmiért 🤣 plusz rossz neki meg a palijának is,hogy senki baratnője nincs már és rám gondolt,hogy én régen,hogy mellette álltam. És mintha mise történt volna kezdjük újra. Mikor szóvá mertem tenni,hogy azért nekem rosszul esett régen,hát mit képzelek én,ő nem hibás.
Na ilyen emberre nekem nincs szükségem.
Sajnos nem változott..sőt
Nem adtam konkrét esélyt,de leültem meghallgatni, megbocsátottam,mondtam idő kell átgondolni..de már a bocsánatkérése és a felkeresésük sem volt egyenes,tiszta...aztan mondtam,bocsi de nem megy újrakezdeni. Végül ő dobálta fel a 10 évvel ezelőtti titkainkat,meg dolgainkat neki állt feljebb. Úgyhogy azóta mondtam nemhogy barát,de ilyen emberrel köszönőviszony max. De azóta ő nem köszön 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!