Hogyan barátkozzak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha lennének barátaim, csak nagyon stresszelek minden szociális szituációban, olyan szinten, hogy nem merek senkihez odamenni vagy ha oda is megyek, akkor elég kínosan viselkedek. Ezen próbálok változtatni, sokat javult a helyzet, már csak azt nem tudom, hogy hogyan kéne elkezdeni egy beszélgetést idegennel, nem tudom miket kérdezzek tőle. Suliban vagy edzésen hogyan szerezzek barátokat?2023. aug. 18. 23:28
1/1 anonim válasza:
Stressz megelőzése érdekében tudod fejleszteni számos módon magad.
Dale Carnegie-nek van egy könyve aminek az a címe, hogy "Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket".
Ezt a könyvet kb egy éve olvastam el és azóta van, hogy egy-egy fejezetet újra olvasok.
A könyv rengeteget segített nekem az emberekkel való kommunikáció megértésében, ha netán nem szeretsz olvasni tudom ajánlani a Szabó Kristóf által megalkotott KönyvKlubot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!