Szerintetek bunkóság volt, hogy ezt mondta a barátnőmről?
Figyelt kérdés
A barátnőm színvak, tejfehérje érzékeny, és evészavaros is, 40 kg körül van. Erre mondta a barátom, hogy jobb lenne neki, ha nem élne. Elég sötét humorunk van, sok mindenből viccet csinálunk, de egy kicsit rosszul esett.2023. aug. 16. 19:55
1/12 anonim válasza:
A barátod egy barom.
Mivel IQ-szegény, gondolja át, hogy az ő empátiára képtelen fogyatékosságáról is azt gondolja-e, hogy nem érdemes neki tovább élnie.
2/12 anonim válasza:
A mai magyar társadalom sajna ilyen lemondó lett a másikkal szemben. Gáz.
3/12 anonim válasza:
Nekem nem lennének ilyen barátaim. De te biztosan tudod, miért barátkoztok.
5/12 anonim válasza:
Ráádasul barátodnak szerencséja van, hogy egészségnek született, de gondolkodásra alkalmatlan. Mi lenne ha ő lenne a helyében, kicsit érezze már, hogy nem könnyű igy élni
8/12 anonim válasza:
Erre szokták mondani, hogy NEM MINDEGY, HOGY VELED NEVETNEK, VAGY RAJTAD. Egyébként, idióta.
9/12 anonim válasza:
A barátod nagyon bunkó, én biztos nem barátkoznék vele
10/12 anonim válasza:
Akkor pofont kevertem volna hogy kiköpte volna a pirosat, undorító ez a viselkedés.biztos hogy nem barátkoznék vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!