Hogyan lehetséges az, hogy valaki már hónapok óta 1-2 órára sem tudja szabaddá tenni magát?
#9:
Kedves Ugyanmár-uraság, fogd már fel végre, hogy nem mindenkinek van annyi szabad ideje, mint pl. neked, nem vagyunk egyformák, minden embernek más az életritmusa, szándékosan nem akarod megérteni?
Hát nem tudom, szerintem ha valakinek soha, egyetlen nap sincs ideje, se hétköznap, se hétvégén, és ezt hónapokon keresztül, akkor az egyszerűen nem akar találkozni. A Kérdező felnőtt, nem kell ilyenkor a tini tempót nyomni, és állandóan egymás nyakában lihegni, de néhány havonta egy találkozó bele kell, hogy férjen. Senki sem dolgozik minden nap 24 órában. Ha nem fér bele, az annak a jele, hogy nem akarja. A kevés szabad idejét inkább másra fordítja. Ami nem bűn, de ez nem barátság, és el kell engedni.
Van nekem olyan 3 gyerekes, dolgozó barátnőm, aki autót sem vezet, bkv-val 1,5 órára lakunk egymástól, mégis meg tudjuk szervezni 3-4 havonta, hogy találkozzunk. És van olyan is, a volt legjobb barátnőm, aki a szomszéd házban lakik, és egy idő után mégsem ért rá soha, mert sokat dolgozik. Én pedig készséggel elhittem, amíg ki nem derült, hogy az új barátnőjére azért ráért. Joga van hozzá, semmi gond, de be kellett látnom, hogy hátrébb csúsztam a fontossági sorrendben, és inkább elengedtem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!