Ghosting vagy social media detox, szerintetek melyik lehetseges ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egy ismerosom szokatlan modon nem ir vissza vasarnap ota. Az uzeneteket nem nezte meg, o sem posztolt semmi, meg az en sztorijaimat sem nezegeti. Tole meglepoen szokatlan ez, mert egyebkent nehany ora alatt valaszol. Amugy nem surgos, csak kicsit aggodom miatta. Mikor erdemes megint rairnom? Gondolkoztam is az okokon, de a legutobbi beszelgetesunk eleg kellemes volt. Szóval tenyleg nem ertem. Azt sem lehet latni, mikor volt fent utoljara.2023. márc. 22. 08:22
1/17 anonim válasza:
Aztán nincs meg a telefonszáma?
2/17 anonim válasza:
Vasárnap óta? Még csak szerda van.
Jól teszi.
3/17 Psycho válasza:
Lehet, hogy beteg. Ezer oka lehet. Nyilvánvalóan innen így ezt lehetetlenség megfejteni. Ha nagyon aggódsz, esetleg felhívhatod (ha megvan a száma), vagy megkérdezhetsz egy közös ismerőst, tud-e valamit.
4/17 anonim válasza:
Telefon amúgy? Bocs ma', hogy eszembe jutott, mikor ma már azt is netre kell kiírni, hogy "szerintetek kitöröljem a fenekem?"
5/17 anonim válasza:
Hívd fel ha aggódsz, lehet tényleg nincs semmi de lehet hogy szüksége van valamilyen segítségre
6/17 A kérdező kommentje:
Nincs meg a szama sajnos. Mindig is Instan es Facebookon irtunk egymasnak. Kb egy hete volt egy kisebb nezetelteresunk, ami pentekre elsimult es ugy ereztem, minden oke megint. Nezte is a sztorijaimat, hogy miket csinaltam a hetvegen, ezert is fura h most hirtelen se kep se hang. Uzenetemet meg sem nezte...
2023. márc. 22. 09:02
7/17 anonim válasza:
Hívd fel. Telefonon vagy a chat alkalmazásban amin beszéltek. Vagy írj rá, csak megkérdezve ezt amit ide írtál. Hogy nem akarsz erőszakoskodni, csak ez nem megszokott tőle, és már aggódsz nem-e valami baja van. Vagy posztolj az idővonalára. Arra csak reagál valamit ha nem beteg vagy ilyesmi.
8/17 anonim válasza:
Én is jártam már így. Volt egy haverom (egyben munkatársam is volt) elég sűrűn átmentünk egymáshoz kockulni vagy csak meginni 1-2 sört. Eljöttem arról a helyről ahol együtt dolgoztunk, utánna még 2-3 hónapig minden ugyan olyan volt mint előtte. Utánna egyszerűen írtam neki megnézte és lesz*rta. Megkérdeztem, hogy mi baja van, arra sem reagált. Akkor ott baccódjál meg mondom és azóta se foglalkozok vele. Így kell ezt csinálni és kész.
9/17 A kérdező kommentje:
Ez a bajom nekem is, hogy tulsagosan ra vagyok kattanva. Folyton azt figyelem, hogy kikovetett-e mar, vagy hogy megnezte e az utolso uzenetem. Vasarnap meg megnezte az osszes megosztott sztorimat, pedig nem igazan szokta. Lehet amugy ha nem csak egy szia, hogy telt a napod kerdest irnek azt megnyitna es valaszolna. De ezt is olyan eroltetettnek erzem h rairjak es megkerdezzem h minden oke e vele. Csak mert feltunt h nem reagalt.
2023. márc. 22. 10:55
10/17 anonim válasza:
Nekem talalkozassal van gondom igy egy valakivel.O mar szinte 3-4 hete nem hiv,irkalni irkal,meg kuldozget ezt- azt.Es vannak ilyen fazisai,meg volt par dolog amit toleraltam neki,de mostmar elegem van a huzogatasokbol.Mar elment a kedvem hogy hivjam de en se fogok neki reagalni mert tudom ha en hivom folytatodni fog minden elolrol.Mar baratkozni sincs kedvem senkivel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!