Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tanácsolnátok? Nem mindenn...

Rt0505 kérdése:

Mit tanácsolnátok? Nem mindennapi kérdésről van szó.

Figyelt kérdés

Szóval a sztori úgy néz ki,hogy volt egy osztálytársam akivel nagyon jóba voltam 9.osztályba. Aztán fene se tudja miért nem beszéltünk egyáltalán 3 évig.Utolsó évembe gondolkoztam el rajta,hogy milyen jó haverom volt 9.be és mi történhetett amiért nem beszéltünk.Köszönés megvolt de semmimás. Viszont mindig is azt éreztem,hogy egy intelligens,okos,rendes és megbízható barát lenne,mert sose mondott el semmit senkiről sose pletykált se semmi.Sulim elvégezte után most 1 évvel pont a munkahelyemen összefutottam vele. Félórán keresztül beszélgettünk és megbeszéltük,hogy majd összefutunk,beszélgetünk még.De fogalmam sincs miről témázzak vele igazából fogalmam sincs miről beszélhetnénk.Nincsenek ötleteim,hogy elindítsunk egy normális beszélgetést rá írtam de a hello,szia,mizu,hogy vagy,semmise veled-en kívül semmiről se beszéltünk.Szerintetek,hogy próbáljam elindítani a beszélgetést? Lehet ebből még egy jó barátság?

Minden féle variánst meghallgatok,de a negatív,befásult emberek könyörgöm kíméljenek.

2023. aug. 5. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Őszintén örülök neki! Mértékkel igyatok! 7-es voltam
2023. aug. 7. 07:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért írod egybe minden mondatodat és tagmondatodat? Nagyon zavaró.
2023. aug. 7. 09:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert úgy gondolom nem nyelv tanórán vagyunk,ahol azt figyelem,mi a tagmondat és mi nem.F@szért olvasod akkor el ha ennyire zavar bazdmeg? Nincs életed amivel foglalkozz?
2023. aug. 9. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!